کد خبر: 2605212
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۸

پذيرش دانشجوی دكترا در رشته «انديشه معاصر مسلمين» در جامعة المصطفی(ص)

گروه انديشه: نمايندگی جامعة المصطفی(ص) العالميه در تهران بر اساس ضوابط عمومی و اختصاصی پذيرشی، از بين فارغ‌التحصيلان غيرايرانی در دوره دكترای «انديشه معاصر مسلمين» دانش‌پژوه می‌پذيرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، جامعة المصطفی(ص) العالميه (نمايندگی تهران) از بين فارغ‌التحصيلان غيرايرانی دارای مدرك سطح 3 يا كارشناسی ارشد رشته‌های فلسفه اسلامی، جامعه‌شناسی، علوم سياسی و تاريخ معاصر جهان اسلام به همراه مدرك پايه دهم حوزه جهت تحصيل در دوره دكترای انديشه معاصر مسلمين بر اساس ضوابط عمومی و اختصاصی پذيرشی، دانش‌پژوه می‌پذيرد.
بنا بر اين گزارش، متقاضيان از ساير رشته‌ها بايستی طبق مقررات پيش‌نيازهای لازم را طی كنند و علاوه بر اين داوطلبانی مجاز به شركت در اين دوره خواهند بود كه سطوح عالی فقه و اصول را گذرانده يا مشغول به تحصيل در آن باشند.
همچنين لازم است كه كليه داوطلبان در سطح تخصصی متناسب با اين دوره مسلط به زبان فارسی باشند و در غير اين صورت دوره تكميلی زبان فارسی را به صورت مجازی بگذرانند.
علاقه‌مندان می‌توانند برای كسب اطلاع از ساير شرايط و همچنين مزايای دوره مزبور و نحوه ثبت‌نام، به پايگاه اينترنتی جامعة المصطفی(ص) العالميه واحد تهران به نشانی tehran.miu.ac.ir مراجعه كنند.
captcha