کد خبر: 2613406
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۹

برگزاری همایش علمی «تلاوت قرآن نزد فقها و علمای تجوید» در نجف

گروه بین‌الملل: همایش علمی «تلاوت قرآن نزد فقها و علمای تجوید»، دیروز، ۸ آذرماه، به همت واحد تبلیغ قرآنی وابسته به دارالقرآن آستان مقدس علوی در نجف اشرف برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان مقدس علوی، این همایش قرآنی به ریاست شیخ احمد جاسم النجفی، قاری و مؤذن آستان مقدس امام علی(ع) و با مشارکت استاد رافع العامری، داور عراقی مسابقات قرآن و احمد الرحیمی، از پژوهشگران قرآنی این کشور برگزار شد و شماری از نمایندگان مراکز و مؤسسات قرآنی نجف اشرف و هیئتی از مؤسسه قرآنی «الثقل الأکبر» بغداد در این همایش حضور داشتند.
محمد فخرالدین، ناظر این همایش و مسئول واحد تبلیغ قرآنی دارالقرآن آستان مقدس علوی در این باره گفت: این همایش در راستای سلسله فعالیت‌ها و برنامه‌های قرآنی این واحد و با هدف نشر فرهنگ قرآنی به شیوه علمی برگزار شد.
وی افزود: در این همایش به تبیین ارتباط نزدیک و تنگاتنگ علم فقه و علم تجوید با نگاه علمی پژوهشی پرداخته شد.
رافع العامری، از داوران بین‌المللی قرآن کریم نیز ضمن سخنانی در این همایش گفت: علمای امامیه(شیعه) اهتمام زیادی به قرآن کریم داشته و برخی از آن‌ها رساله‌های علمی خود را به علم تجوید اختصاص داده‌اند.

captcha