کد خبر: 2616364
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۳

رسانه‌های آلمان تصویری منفی از اسلام عرضه‌ می‌کنند

گروه بین‌الملل: جدیدترین پژوهش در دانشگاه «ایرفورت» آلمان نشان داد، ۸۰ درصد از ۱۳۳ برنامه‌ تلویزیونی و خبری آلمان تصویری منفی از اسلام و مسلمانان به تصویر می‌کشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه خبری «الجزیرة‌ نت»، این پژوهش در همایشی که توسط شورای اقلیت ترکیه در آلمان و با همکاری کنفرانس اسلامی آلمان در مرکز دولتی همایش‌های مطبوعاتی برلین ارائه شد، نشان داد که 80 درصد برنامه‌های تلویزیونی و خبری شبکه‌های رسمی آلمان علیه اسلام و مسلمانان، 19 درصد بی‌طرف و تنها یک درصد به‌صورت مثبت عمل می‌کنند.

در این همایش که با همکاری کارشناسان رسانه‌ای و محققان دانشگاهی کشورهای ترکیه و آلمان برگزار شد، تصویر نادرست و مخدوشی که از اسلام و مسلمانان در رسانه‌های آلمان ارائه می‌‌شود، مورد انتقاد شدید قرار گرفت و بر ضرورت تصحیح این عملکرد رسانه‌ها و تمرکز بر مطرح کردن مشکلات اقلیت مسلمان در آلمان تأکید شد.

همچنین در این همایش بر عدم تبعیض در رسانه‌ها و احترام گذاشتن به بزرگترین اقلیت دینی(مسلمانان) در آلمان تأکید شد.

«اوکای صوفو اغلو»، رئیس شورای اقلیت‌های ترکیه در آلمان در این همایش تصریح کرد: این پژوهش که 80 درصد از برنامه‌های تلویزیونی و خبری آلمان، برضد اسلام و مسلمانان فعالیت می‌کنند و تنها یک درصد نگاهی مثبت به اسلام دارند؛ دال بر تبعیض رسانه‌ای در آلمان و عدم احترام به اقلیت مسلمان است.

وی افزود: «ما در تلاشیم با همکاری رسانه‌ها و طرف‌های سیاسی در آلمان، با برگزاری همایش‌ها و جلسه‌های بحث و گفت‌‌وگو بتوانیم این مشکل رسانه‌ای را در آلمان برطرف کنیم».

همچنین «دانیلا فرشتاین»، پژوهشگر آلمانی در بخش رسانه‌ها نیز طی سخنانی در این همایش عنوان کرد: «طی پژوهشی که در 300 موضوع مختلف فرهنگی، اجتماعی، هنری و دینی در رسانه‌ها و روزنامه‌های آلمان و فرانسه انجام دادم، مشخص شد، تمرکز بیشتر بر جنبه‌های منفی اسلام و مسلمانان بوده است».

وی در پایان افزود: رسانه‌های آلمان بیشتر اسلام را به‌عنوان تهدیدی جدی و یک دشمن حقیقی برای مخاطبان خود به تصویر می‌کشند.

captcha