کد خبر: 2618015
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱
دهدشتی:

حضور چهره‌های جدید در مسابقات قرآن اوقاف امیدبخش است

گروه فعالیت‌های قرآنی: داور مرحله شهرستانی سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف قم تأکید کرد: حضور چهره‌های جدید در مسابقات امسال امیدبخش است.

علی‌اکبر دهدشتی، داور مرحله شهرستانی سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: مرحله شهرستانی سی و هفتمین دوره مسابقات از نظر هماهنگی و اطلاع‌رسانی خوب بود و شرکت‌کنندگان رضایت خود را ابراز ‌کردند.
وی افزود: استقبال قاریان و حافظان زن و مرد از این مسابقات هم خوب بود و از جمله نکات قابل ذکر حضور چهره‌های جدید در این دوره از مسابقات است که خوب هم ظاهر شدند چون چند سالی شاهد رشد قابل ملاحظه در مسابقات نبودیم.
دهدشتی تأکید کرد: برای رشد قرآنی استان، ابتدا خود قاریان و حافظان باید این مسئله را جدی تر بگیرند و با پشتکار و علاقه ظاهر شوند و وقت بگذارند.
وی افزود: برخی قراء فقط نزدیک مسابقات که می‌شود به فکر حضور در مسابقه می‌افتند و مقداری تلاش می‌کنند در حالی‌که فردی که می‌خواهد قاری و یا حافظ قابل و ممتازی بشود باید در طول سال در فعالیت خود استمرار داشته باشد.
داور مسابقات اوقاف شرکت در جلسات قرائت و استفاده از نظرات اساتید را مهم دانست و گفت: قراء به تمجید یک استاد هم بسنده نکنند بلکه نزد افراد مختلف بروند و استادان هم باید دوستانه نقائص آنان را بگویند تا بتوانند آن را رفع کنند تا سطح قرائت استان بالاتر برود.
وی با بیان اینکه مسابقات مرحله شهرستانی اوقاف در سطح خوبی برگزار شد، تأکید کرد: یکی از مشکلاتی که وجود دارد این است که افراد می‌توانند در چند رشته شرکت کنند و این کار تمرکز آنان را کم می‌کند و باعث افت می‌شود که لازم است تدبیری برای آن اندیشیده شود.

یادآور می‌شود، این مرحله از مسابقات 5 تا 12 آذرماه در امامزاده علی‌بن جعفر(ع) در قم برگزار شد.

captcha