کد خبر: 2618336
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۰
جعفر دهنوی:

کوچک‌ترین تعرض به ساحت حضرات معصومین(ع) بی‌جواب نمی‌ماند

گروه اجتماعی: مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی با ذکر سخنی از رهبر معظم انقلاب که «خط قرمز ما، عتبات عالیات است»، ابراز کرد: کوچک‌ترین تعرضی به ساحت حضرات معصومین(ع) بی‌جواب نمی‌ماند، چراکه این حضرات هویت یک مسلمان و شیعه واقعی هستند.

جعفر دهنوی، مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با تأکید بر این مسئله که ایجاد شبهه و شکاف میان امت اسلامی تنها سلاح دشمنان است، اظهار کرد: دشمنان با سوء‌استفاده از شبکه‌های شیعه‌نمای ضد‌ایرانی در اذهان مردم شبهه‌افکنی می‌کنند.

وی با بیان اینکه در گذشته این گروه‌ها 26 شبکه ایرانی را در اختیار داشتند، گفت: اکنون 166 شبکه ضدایرانی و ضد‌شیعه با تبلیغات همه‌جانبه علیه نظام و فرهنگ ایران اسلامی در حال فعالیت هستند.

دهنوی با اشاره به سخنی از شهید همت که «ما نه خطی و نه مانعی نمی‌بینیم»، اعلام کرد: این ستاد،‌ خطی به جز خطی که امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب ترسیم کرده‌اند، دنبال نمی‌کند و هیچ خط دیگری را نمی‌بیند.

وی در پاسخ به شبهه‌ای در زمینه بازسازی مکرر حرمین کاظمین(ع)، با وجود تهاجمات مداوم نظامی و تخریب قریب‌الوقوع آن اظهار کرد: آیا انسان فانی از خودش نمی‌پرسد، چرا اینقدر می‌خوریم، می‌خوابیم، برای زندگی تلاش و دوندگی می‌کنیم در حالی‌‌که در نهایت می‌میریم؛ اینها از جمله شبهات دشمنان علیه عقاید و هویت ماست که بیانگر سطحی‌نگری آنها است.

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی با اشاره به تخریب مکرر حرم امام حسین(ع) در طول تاریخ توسط ناصبی‌ها، تکفیری‌ها و صهیونیست‌های زمان تشریح کرد: با وجود تمام مصائب و مظالمی که در حق اهل بیت(ع) در طول دوره‌های مختلف تاریخی روا داشته شده ‌است، امروز هیچ خط و نشانی از آن‌ها وجود ندارد.

وی در ادامه با ذکر آیه «فِی بُیُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَن تُرْفَعَ وَیُذْکَرَ فِیهَا اسْمُهُ یُسَبِّحُ لَهُ فِیهَا بِالْغُدُوِّ وَالْآصَالِ، (این چراغ پر فروغ) در خانه‏‌هائی قرار دارد که خداوند اذن فرموده دیوارهای آن را بالا برند (تا از دستبرد شیاطین و هوسبازان در امان باشد) خانه‏‌هائی که نام خدا در آن برده شود و صبح و شام در آن تسبیح گویند» به ماجرای شهادت حضرت مسلم(ع) اشاره کرد و گفت: حضرت مسلم(ع) را در کوفه غریبانه، از بالای بام دارالاماره به پایین پرت کردند و به شهادت رساندند، اما امروز اثری از دارالاماره نیست.

دهنوی با ذکر سخنی از رهبر معظم انقلاب که «خط قرمز ما، عتبات عالیات است»، ابراز کرد: کوچک‌ترین تعرضی به ساحت حضرات معصومین(ع) بی‌جواب نمی‌ماند، چراکه این حضرات هویت یک مسلمان و شیعه واقعی هستند.

وی در خاتمه یادآور شد: اگر مسلمانان خواهان یافتن هویت واقعی خود هستند نمیتوانند بدون استعانت از ائمه معصومین(ع) کاری را پیش برند، لذا در این راستا باید قرآن و نماز را با ولایت عجین کرد تا اثر بخش باشد.

captcha