کد خبر: 2618833
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷:۱۰

حمایت بنیاد شهید شهرستان‌های استان تهران از پایان‌نامه‌های دانشجویی

کانون خبرنگاران نبأ/ ساسان حق‌شناس: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران گفت: این نهاد از هشت پایان‌نامه دانشجویی حمایت کرده است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، نادر نصیری با ارائه گزارشی از عملکرد پژوهشی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران گفت:  به مناسبت هفته پژوهش، در زمینه حمایت از هشت پایان‌نامه رایزنی‌شده که در دوره‌های کارشناسی‌ارشد و دکترا، حمایت از شش پایان‌نامه دانشجویی در محوریت ایثار و شهادت انجام شده و حمایت از دو پایان نامه دیگر نیز در حال انجام مراحل اداری است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوعات پایان‌نامه‌ها عنوان کرد: ارائه مدل فرهنگ سازمانی با محوریت کرامت انسانی، بررسی نگرش دانشجویان دانشگاه پیام نور ساری درمورد موانع گسترش وترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تجلی اندیشه معصومین(ع) در ذهن و زبان شهدا با محوریت وصایای شهدای ورامین و رابطه بین پایگاه اجتماعی اقتصادی با تعهد سازمانی کارکنان اداره کل شهرستان های استان تهران از جمله عناوین پایان‌نامه‌هاست.
وی ادامه داد،رابطه بین عقاید پارانرمال ویژگی های شخصیتی وبهزیستی روانی در فرزندان جانبازان اعصاب و روان ، بررسی میزان اعتماد اجتماعی و عوامل مرتبط با آن در بین جانبازان بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان ری، از دیگر پایان نامه های نوشته شده تحت حمایت بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران است.

نصیری، سنجش اثربخشی کلاس‌های آموزشی در سطح آگاهی همسران جانبازان و مقایسه کمال‌گرایی و کیفیت زندگی دانشجویان تربیت بدنی و غیرتربیت بدنی جانباز و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را دو پایان‌نامه‌ای عنوان کرد: در سال 93 کارهای مقدماتی آن انجام شده است، یک طرح پژوهشی با عنوان بررسی تاثیر شهرک‌نشینی بر سلامت روانی اجتماعی ایثارگران نیز از سوی این بنیاد اجرا شده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران گفت: جمع‌آوری آثار شهدا، اطلاع‌رسانی پژوهشی و برپایی جلسات کمیته تخصصی تحقیقات را از دیگر کارهای انجام شده پژوهشی در این اداره کل است. پژوهش یکی از اساسی‌ترین نیازها برای دست‌یابی به پیشرفت و توسعه همه‌جانبه یک کشور است و قدرت و استقلال هر کشوری بر پژوهش و تولید علم استوار است.
 

captcha