به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری الاهرام، محمد مختار جمعه، وزیر اوقاف مصر طی دیدار خود با حسین کوازوویچ، مفتی بوسنی - در حاشیه مشارکت وی در کنفرانس جهانی حمایت زنان در اعمال خیریه که هم اکنون در کویت در حال برگزاری است ـ نقش الازهر در تبلیغ رحمانیت اسلام و همکاریهای دینی بین دو کشور را جویا شد.
وزیر اوقاف مصر گفت: در دیدار با مفتی بوسنی، درباره نقش وزارت اوقاف مصر در آموزش ائمه جماعات بوسنی از طریق اعزام برخی علمای الازهر و اوقاف به بوسنی برای آموزش آنان در این کشور و یا دعوت علمای بوسنی به قاهره تبادل نظر کرد.
در همین راستا، مفتی بوسنی نقش پیشگامانه مصر در جهان عرب و و اقدامات سازنده الازهر در تبلیغ رحمانیت اسلام، فقه همزیستی و گفتوگو بر اساس احترام متقابل بین همه افراد بشر از طریق این مرکز و وزارت اوقاف را ستود و ضمن تشکر از خدمات مناسب آنان، خواستار افزایش سهمیه داوطلبان بوسنیایی برای تحصیل در الازهر شد.