کد خبر: 2623382
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۲
رضانژاد:

مسئولان حضور بانوان در فعالیت‌های قرآنی را جدی‌تر بگیرند

گروه فعالیت‌های قرآنی: نفر برتر رشته ترتیل مسابقات قرآن اوقاف قم بر توجه جدی‌تر مسئولان نسبت به حضور بانوان در فعالیت‌های قرآنی تأکید کرد.

نجمه رضانژاد،نفر برتر رشته ترتیل مسابقات قرآن اوقاف قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: حضور بانوان در رشته‌های مختلف قرآنی اعم از قرائت و ترتیل و تواشیح و ... ضروری است و مسئولان نیز باید این حضور را جدی تر بگیرند.

عضو یکی از گروه‌های برتر تواشیح در قم افزود: من امسال در حرم مطهر حضرت معصومه(س) در ماه رمضان و در مراسم تلاوت روزانه حرم ویژه خانم‌ها بودم بعد از اینکه تلاوت ترتیل تمام می‌شد خانم‌ها زیادی به صراحت از اینکه یک زن دیگر می‌تواند قرآن را به زیبایی تلاوت کند و زنان بتوانند از آن بهره‌مند شوند ابراز خوشحالی و رضایت می‌کردند.

رضانژاد بیان کرد: تلاوت و قرائت مقدمه انس و عمل به آن است و باعث جذب افراد به خصوص نوجوانان و جوانان به کارهای قرآنی آن هم در عصری که تهاجم فرهنگی به همه خانه‌ها نفوذ کرده است می‌‌شود از این رو باید دختران جوان را با تشویق به تلاوت و کارهای قرآنی به این سمت جذب کنیم.

وی با اشاره به نقش مادری دختران امروز تصریح کرد: هر قدر زنان جامعه با قرآن مانوس تر باشند فرزندانشان نیز به این سمت تمایل و گرایش بیشتری خواهند داشت و نسل جدید قرآنی‌تر می‌شود.

این مرتل قرآن با اشاره به گفت‌وگوی قبلی خود با خبرگزاری ایکنا ادامه داد: لازم است از مسئولان مسابقات اوقاف که پیگیری این گونه مصاحبه‌ها هستند و تا حد توان به آن ترتیب اثر می‌دهند قدردانی می‌کنم و همین عامل هم باعث شد تا امسال شاهد برگزاری مسابقات خوبی باشیم.

وی تاکید کرد: امسال قوانین مسابقات بسیار بهتر رعایت شد ضمن اینکه تجلیل از برگزیدگان و اطلاع رسانی و ... نیز در سطح قابل تقدیری انجام شد و بسیاری از شرکت کنندگان نیز از وضعیت مسابقات راضی بودند.

captcha