کد خبر: 2624736
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۹

آغاز نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن «شیخ غانم» در قطر

گروه بین‌الملل: نهمین دوره مسابقات سراسری حفظ، قرائت و تفسیر قرآن «شیخ غانم بن علی آل‌ثانی» قطر، از روز شنبه، ۲۹ آذرماه، در دوحه، پایتخت این کشور آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «الشرق»، این مسابقات با مشارکت بیش از 1819 قرآن‌آموز زن و مرد از مراکز و دارالقرآن‌های وابسته به اداره تبلیغات و ارشاد دینی وزارت اوقاف و امور اسلامی قطر در حال برگزاری است.
مسابقات بخش آقایان در مرکز پژوهشگاه تبلیغات و علوم اسلامی  منطقه «الوعب» دوحه و مسابقات بخش بانوان در مقر مرکز قرآن و تبلیغات «موزه بنت محمد» برگزار می‌شود.
این مسابقات در دو نوبت صبح و عصر برگزار می‌شود  که در نخستین روز این مسابقات در بخش آقایان در نوبت صبح 183 متسابق از 6 مرکز قرآنی و در نوبت عصر 183 متسابق از 10 مرکز قرآنی به رقابت پرداختند.
همچنین، در بخش بانوان نیز در نخستین روز مسابقات 95 متسابق از 5 مرکز قرآنی ویژه بانوان با یکدیگر به رقابت ‌پرداختند.
شیخ خالد بن‌محمد بن‌غانم آل‌ثانی، رئیس کمیته برگزاری مسابقات در این باره گفت: بودجه امسال این مسابقات در بخش داخلی و بین‌المللی و فعالیت‌های جانبی آن حدود 5 میلیون ریال قطری است.
وی تصریح کرد: مهم‌ترین هدف برگزاری این مسابقات تلاش در راستای تشویق قرآن‌آموزان مراکز حفظ برای تسلط در حفظ قرآن و تجوید این کتاب الهی و ترغیب دانش‌آموزان برای پیوستن به مراکز حفظ و همچنین ایجاد روحیه رقابت میان قرآن‌آموزان برای رسیدن به درجات عالی حفظ و تسلط در این کتاب الهی است.
فعالیت‌های مرحله نخست نهمین دوره مسابقات سراسری حفظ، قرائت و تفسیر قرآن «شیخ غانم بن علی آل‌ثانی» قطر تا روز پنجشنبه، 4 دی‌ماه، ادامه دارد.

captcha