کد خبر: 2646983
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۷
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان:

حماسه 9 دی روز جاودانگی اتحاد مردم و رهبری در دفاع از نظام اسلامی بود

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام والمسلمین ارزانی گفت: حماسه بی‌نظیر نهم دی روز جاودانگی اتحاد مردم و رهبری،روز نمایش غیرت ایرانیان در دفاع از نظام اسلامی و ولایت فقیه، روز بصیرت و هوشیاری مردم در دفاع از آرمان‌های امام، انقلاب، شهیدان و روز رسوایی فتنه‌گران بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حبیب رضا ارزانی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از اصفهان، با توجه به حماسه 9 دی، گفت: حماسه نهم دی‌ماه یادآور دفاع مردم از مکتب اهل بیت(ع) و دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

وی بیان کرد: در این روز ملت ولایت‌مدار و همیشه در صحنه ایران اسلامی برائت خود را از سران فتنه و سردمداران استکبار اعلام و با مقام معظم رهبری بیعت دوباره بستند.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان افزود: 9 دی روزی است که همه مردم مسلمان و انقلابی ایران اسلامی نشان دادند که به این جمله امام خمینی(ره) که فرمودند «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت آسیب نرسد» ایمان و اعتقاد قلبی دارند و به آن جامه عمل می پوشانند.

حجت‌الاسلام ارزانی با بیان اینکه نهم دی‌‌ماه در تاریخ سیاسی ما به عنوان روز بصیرت و حماسه ملی معروف است، گفت: باید 9 دی را یک وسیله برای سنجش افراد قرار دهیم و ببینیم که چقدر نسبت به شعارهایی که می‌دهند، وفادارند.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اظهار کرد: ما باید مواظبت کنیم که با بصیرت، جامعه و آحاد مردم رفتارشان از مسیر اصلی انقلاب منحرف نشود.

وی بیان کرد: حماسه بی‌نظیر نهم دی روز جاودانگی اتحاد مردم و رهبری، روز نمایش غیرت ایرانیان در دفاع از نظام اسلامی و ولایت فقیه، روز بصیرت و هوشیاری مردم در دفاع از آرمان‌های امام، انقلاب، شهیدان و روز رسوایی فتنه‌گران بود.

حجت‌الاسلام ارزانی با اشاره به همکاری جریان‌های معاند نظام در داخل و خارج از کشور در برافروختن آتش فتنه در کشور، اظهار کرد: هدف اصلی معاندان براندازی نظام ولایی و اسلامی بوده است ولی همان‌گونه که فتنه سال 88 با اتحاد مردم و رهبری به شکست انجامید، با عنایت خداوند متعال و با درایت و صلابت رهبری معظم انقلاب و بصیرت و وظیفه‌شناسی مردم، توطئه‌ها و فتنه‌های پس از این نیز محکوم به شکست است.

captcha