به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی «oic-oci.org»، نمایشگاه «القدس فی الذاکرة»(یادبود قدس)، دیروز، 14 دیماه، با حضور أیاد امین مدنی، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی و «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در شهر «رام الله» در کرانه باختری افتتاح شد.
دبیرکل سازمان همکاری اسلامی ضمن سخنانی اظهار داشت: آمدن به قدس و بازدید از آن نشاندهنده حقانیت ما در حمایت از مسجدالاقصی و قدس و بیانگر پایبندی ما در حمایت از مکانی است که هیچگاه نمیگذاریم کسی آن را از ما بگیرد.
ایاد امین مدنی از شرکتهای گردشگری فلسطینی و اردنی خواست تا شرایط لازم را برای مسلمانانی که تمایل به سفر به قدس و فلسطین را دارند، فراهم کنند.
وی به تشکیل هیئتی وزارتی از سازمان همکاری اسلامی برای سفر به چندین کشور جهت انتقال پیام این سازمان درخصوص فلسطین و قدس اشاره کرد.
محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز از تصمیم ایاد مدنی استقبال کرد و گفت: مسلمانان باید همانطور که به زیارت کعبه و مسجد الحرام میروند به زیارت مسجدالاقصی نیز بیایند.