کد خبر: 2768890
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۶
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی:

حق نداریم مذاهب را در برابر یکدیگر قرار دهیم/ از پیشتازان تقریب باید قدردانی کرد

گروه دانشگاه: حجت‌الاسلام مبلغى قدردانی از پیشتازان عرصه تقریب را بسیار مهم ارزیابی و تأکید کرد: نشر تقریب و روش مدیریت تقریبی ظرافت‌های خاصی دارد و اندکی بی‌دقتی ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر احمد مبلغى، رئیس دانشگاه مذاهب اسلامى در مراسمی که با حضور مسئولان مجمع جهانى تقریب مذاهب اسلامى و معاونان و کارکنان دانشگاه روز گذشته برگزار شد، در سخنانی به تجلیل از اقدامات ارزشمند دکتر زرهانى در معاونت آموزشى دانشگاه پرداخته و نقش ایشان در به ثمر رسیدن اهداف دانشگاه مذاهب اسلامى را ستود.

وی با اشاره به حدیث شریف «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» شکرگزاری را یکی از ابزارهای تقریبی دانست و گفت: خدمات متقابل اهل سنت به شیعه و یا برعکس به‌ویژه در عرصه توسعه دانش در جامعه نیارمند شکرگذاری از کارگزار آن است و اگر با زبان لطافت همراه باشد در جامعه تأثیرگذار است.

دکتر مبلغی با بیان اینکه در گذشته فضای تقریب فضای بسته و محدودی بوده است، اظهار کرد: در سایه نظام جمهوری اسلامی ایران از تقریب وازدگی و غربت زدایی انجام شده است؛ چرا که از متفن‌ترین دستورات الهی این بوده که باید به‌دنبال امت وحده باشیم.

وی افزود: بر اساس دستور الهی است که حق نداریم مذاهب را در برابر یکدیگر قرار دهیم؛ چرا که به ضرر اسلام، مسلمانان و پیامبر گرامی است.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی، پیشتازان تقریب را پدیدآورندگان ظرفیت و فضای کنونی دانست و با تأکید بر لزوم قدردانی از آنان، گفت: نشر تقریب و روش مدیریت تقریبی ظرافت‌های خاصی دارد و اندکی بی دقتی ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد؛ لذا در مدیریت تقریبی نیازمند اعتدال و شخصیت معتدل هستیم.

دکتر مبلغی استفاده از اعتدال در مدیریت دانشگاه مذاهب اسلامی را بسیار مهم دانست و گفت: در برخورد با مسائل مدیریتی و دانشجویان در عرصه آموزشی بایستی اعتدال و کم‌ترین احساس شتابزدگی داشت و باید تشکر ویژه‌ای از دکتر زرهانی داشته باشیم که در مدیریت آموزشی از جنبه‌های ویژه‌ای برخوردار بودند.

وی در ادامه با اشاره به تأثیرگذاری مؤسسان دانشگاه و شخصیت‌های اهل سنت که نقش مهمی در ارتقای جایگاه دانشگاه و فعالیت‌های تقریبی داشته‌اند، تشکر از این شخصیت‌ها را موجب پویایی و حرکت دانشگاه توصیف و ابراز امیدواری کرد با استفاده از تجارب، در برنامه‌های آینده دانشگاه شاهد رشد و پیشرفت باشیم.

در ادامه این مراسم، دکتر کریمى، مدیرکل آموزش به نمایندگى از هیئت امناى دانشگاه از مدیریت حرفه‌اى و مهارت انسانى دکتر زرهانى و نقش وی در توسعه کمى و کیفى دانشگاه، تقدیر کرد.

دکتر سید احمد زرهانى، معاون سابق آموزشى دانشگاه مذاهب اسلامى نیز در سخنانى ضمن تشکر از تفقد مسئولان نسبت به ایشان، به جایگاه ویژه دانشگاه در جهان اشاره و تأکید کرد: دانشگاه مذاهب اسلامى این توانایى را دارد که بتواند همگام با نامه اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامى به جوانان اروپا و آمریکاى شمالى، در مسیر تبیین چهره رحمانى اسلام و شفاف‌سازى خط تکفیر و توحید در جهان گام بردارد.

وى افزود: دانشگاه مذاهب اسلامى و مجمع جهانى تقریب مذاهب در جهان شناخته شده هستند و باید از تمام ظرفیت‌ها براى رساندن پیام رهبر معظم انقلاب استفاده کنند.

دکتر عباس برومند اعلم، سرپرست جدید معاونت آموزشى دانشگاه نیز در ادامه این مراسم، خدمات، عملکرد و رفتار دکتر زرهانى را آموزنده همراه با حسن خلق دانسته و با تأکید بر شخصیت ملى ایشان، ابراز امیدوارى کرد در طول تصدى‌گرى معاونت آموزشى بتواند قدم‌هاى مناسبى را جهت ارتقاى دانشگاه بردارد.

در این مراسم، همچنین نماهنگى از فعالیت‌هاى دکتر سید احمد زرهانى پخش شد و در پایان نیز از طرف ریاست و معاونین دانشگاه، اداره  فرهنگى و دانشجویی، بسیج دانشجویى و ستاد سفیران تقریب لوح تقدیرى با حضور میهمانان تقدیم دکتر زرهانى شد.

captcha