کد خبر: 2807210
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۹

آغاز محافل «از بهار انقلاب تا بهار طبیعت با بهار قرآن»

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر‌کل اوقاف استان آذربایجان شرقی از آغاز محافل قرآنی سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم با عنوان «از بهار انقلاب تا بهار طبیعت با بهار قرآن» خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌شهاب‌الدین حسینی، مدیر‌کل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه برگزاری محافل قرآنی سی‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در سطح استان آغاز شده است، گفت: یکی از برنامه‌های جنبی مسابقات سراسری قرآن کریم، برگزاری محافل قرآنی در سراسر استان است که این برنامه‌ها همزمان با آغاز دهه مبارک فجر با برگزاری هفت محفل آغاز شده است.
وی ادامه داد: در این محافل قرآنی قرار است تعدادی از قاریان بین‌المللی ایرانی و خارجی حضور پیدا کنند که در آغاز محافل، اولین گروه از قاریان بین‌المللی قرآن کریم شامل حمید شاکر‌نژاد، وحید وکیلی و انصاری، تلاوت در محافل قرآن کریم را آغاز کردند و اولین محفل در پایگاه هوایی تبریز برگزار شد.
حسینی از ادامه این محافل بعد از مسابقات خبر داد و گفت: این محافل با شعار «از بهار انقلاب تا بهار طبیعت با بهار قرآن» همزمان با دهه فجر آغاز و قرار است تا نزدیکی سال 94 ادامه داشته باشد.
مدیر‌کل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی در پایان عنوان کرد: سی‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از 5 تا 11 بهمن‌ماه در این استان برگزار شود.

captcha