کد خبر: 2831642
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۹

۲۲ بهمن؛ روز همبستگی برای استمرار جمهوری اسلامی

گروه سیاسی: دبیر شورای اطلاع‌رسانی مازندران با اشاره به اینکه ۲۲ بهمن روز تجلی وحدت، انسجام و همبستگی ملی برای استمرار جمهوری اسلامی است، تأکید کرد: سخنران راهپیمایی ۲۲ بهمن در ساری عبدالرضا فضلی، وزیر کشور خواهد بود.

احمد مظفری، دبیر شورای اطلاع‌رسانی مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، گفت: گرامیداشت ایام الله دهه فجر مقطع رهایی و استقلال ملت ایران و برگزاری جشن باشکوه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در حقیقت تجدید عهد و میثاق با آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی ایران و امام راحل و شهدای گرانقدر است.

وی افزود: امروز اقتدار و امنیت نظام مقدس جمهوری اسلامی در سایه وحدت و انسجام مردم تحت رهبری داهیانه مقام معظم رهبری در جهان بی نظیر است و مردم عزیزما برای پاسداشت این عظمت و شکوه و اقتدار در راهپیمایی 22 بهمن حماسه‌ای سترگ را خلق خواهند کردند.

مظفری با اشاره به اینکه 22 بهمن روز تجلی وحدت، انسجام و همبستگی ملی برای استمرار جمهوری اسلامی است، تاکید کرد: مقام معظم رهبری در آستانه 22 بهمن در سخنان ارزشمندشان از روند مذاکرات و تیم مذاکره‌ کننده حمایت کردند و حضور یکپارچه مردم فهیم و شایسته در راهپیمایی 22 بهمن پشتوانه محکمی برای تیم مذاکره کننده هسته‌ای خواهد بود تا بتوانند از مطالبات به حق مردم ایران در مقابل زیاده‌خواهی‌های قلدرمآبانه دفاع کنند.

وی افزود: در سال‌های گذشته حضور شکوهمند مردم عزیز ما در راهپیمایی 22 بهمن چشمگیر بود و امسال نیز مطمئنا جشن پیروزی انقلاب با حضور فجر آفرینان باشکوه‌تر و حماسی‌تر برگزار خواهد شد.

مدیرکل روابط عمومی استانداری مازندران خاطرنشان کرد: در ایام الله دهه فجر بیش از یک هزار و 380 پروژه در استان با تلاش جهادی کارکنان دستگاه‌های اجرایی و مردم عزیز مورد بهره‌ برداری قرار گرفت و امیدواریم با مدیریت جهادی و عزم ملی روزبروز شاهد شکوفایی مازندران در کلیه عرصه‌ها باشیم.

وی افزود: راهپیمایی و سخنرانی با شکوه 22 بهمن در تمامی شهرستان‌ها، شهرها و بخش‌ها برگزار و سخنران راهپیمایی ساری نیز عبدالرضا فضلی، وزیر کشور خواهد بود.

captcha