کد خبر: 2853906
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۵
آیت‌الله نمازی:

علمی‌شدن احکام شرعی تأثیرگذار در فرهنگ جامعه است

گروه اجتماعی: امام جمعه کاشان علمی کردن احکام شرعی را تأثیر گذار در فرهنگ جامعه دانست و گفت: یکی از کارهایی که در نظام اسلامی جایش خالی است، علمی کردن احکام شرعی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، آیت‌الله عبدالنبی نمازی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان شام‌گاه شنبه، 25 بهمن‌ماه در دیدار اعضای مجمع علمی امام صادق(ع) کاشان، علمی کردن احکام شرعی را تاثیر گذار در فرهنگ جامعه دانست و اظهار کرد: یکی از کارهایی که در نظام اسلامی جایش خالی است، علمی کردن احکام شرعی است.

وی به‌عنوان نمونه به دستورالعمل‌‌های اسلام در زمینه تغذیه و خلأهای علمی در این زمینه اشاره و تأکید کرد: باید بین دانشگاه، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و حوزه‌ها تعامل علمی باشد.

مجمع علمی امام صادق (ع) یکی از کانون‌های فرهنگی فعال در زمینه‌های اعتقادی و فرهنگی در کاشان است و اولین‌بار در زمینه‌های مختلف به‌صورت تخصصی در مباحث شیعه و شیعه‌شناسی، اسلام‌شناسی، امام‌شناسی، دشمن‌شناسی و فرقه‌ها و نحله‌ها فعالیت می‌کند.

captcha