حجتالاسلام محمد صالحی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز درگفت و گو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از البرز، اظهار کرد: این چهار هزار نفرپیش از نماز صبح امروز، 29 بهمنماه وارد آستان امامزاده طاهر(ع) شده و پس از زیارت آستان و خواندن نماز جماعت صبح راهی تهران شدند.
وی افزود: این افراد همزمان با سالروز قیام مردم تبریز، برای تجدید بیعت با مقام معظم رهبری و استماع سخنان ایشان از تبریز به سمت تهران راهی شده بودند.
صالحی اظهار کرد: این تشنگان ولایت با صد دستگاه اتوبوس راهی تهران شده و درمسیر خود درکنارآستان مقدس امام زاده طاهر (ع)توقف کرده و پس ازخواندن نماز و خوردن صبحانه از سفره پربرکت امامزاده (ع) به مسیر خود ادامه دادند.
این مسئول تصریح کرد: مجموعه خادمان امام زاده طاهر (ع) پیش از ورود دیدارکنندگان مقام معظم رهبری تمام امکانات و لوازم را جهت خدماترسانی هرچه بهترآماده کرده بودند.
وی در پایان گفت: خوشبختانه استقبال از این میهمانان به بهترین شکل انجام شد و میزبان درکمال احترام و عزت از مشتاقان دیدار مقام معظم رهبری پذیرایی و آنان را راهی تهران کرد.