کد خبر: 2970460
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۵
پربازدیدترین اخبار گروه معارف؛

سرنوشت مابقی بودجه پژوهش قرآنی ۹۰/ گزارش ایکنا از تخریب آثار باستانی توسط داعش

گروه دانشگاه: مصاحبه‌ در خصوص سرنوشت مابقی بودجه پژوهش قرآنی ۹۰، گزارش ایکنا از تخریب آثار باستانی توسط داعش و تعیین مهلت مجدد برای ثبت‌نام در آزمون سراسری سال ۹۴ از پربازدیدترین خبرهای گروه معارف در هفته‌ گذشته بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) در ادامه مروری داریم بر مهم‌ترین اخبار سرویس معارف که در هفته گذشته بر روی خروجی خبرگزاری ایکنا قرار گرفت:

مصاحبه رئیس مرکز توسعه پژوهش قرآنی از سرنوشت مابقی بودجه پژوهش قرآنی ۹۰

رئیس مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در رابطه با بودجه ۳۲ میلیاردی پژوهش‌های قرآنی سال ۹۰، از نامشخص بودن پرداخت مابقی آن خبر داد. در پی انتشار این مصاحبه، جوابیه‌ای از سوی این مرکز منتشر شد.

اولین گردهمایی فارغ‌التحصیلان طلاب زن المصطفی(ص) برگزار شد

اولین گردهمایی فراغ‌التحصیلان طلاب زن جامعه المصطفی(ص) ۲۰ اسفندماه با حضور حجت‌الاسلام محسن قرائتی در مؤسسه آموزش عالی بنت‌الهدی برگزار شد.

حمید محمدی: پرونده تتمه بودجه پژوهش‌های قرآنی ۹۰ تا اوایل سال آینده بسته می‌شود

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی شورای عالی انقلاب فرهنگی تتمه بودجه پژوهش‌های قرآنی سال ۹۰ را کمتر از ۱۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تلاش می‌کنیم تا پایان سال ۹۳ و اوایل سال ۹۴ پرونده‌ آن را ببندیم.

رؤسای 8 دانشگاه کشور منصوب شدند

8 تن از رؤسای دانشگاه‌های کشور با ابلاغ مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی توسط رئیس جمهور منصوب شدند.

گزارش ایکنا از تخریب آثار باستانی توسط داعش؛ اقدامی بر ضد قرآن و سنت نبوی

گرچه داعش انهدام آثار باستانی عراق و سوریه را با ادعای مبارزه با بت‌پرستی انجام می‌دهد، اما نگاهی به قرآن و سنت نشان می‌دهد این قبیل اقدامات در تضاد با این دو منبع معرفتی اسلام است.

آغاز ثبت‌نام اعتکاف مسجد دانشگاه تهران از 18 اسفند

ثبت‌نام شرکت در مراسم اعتکاف مسجد دانشگاه تهران از ۱۸ تا ۲۷ اسفندماه انجام می‌شود.

برگزاری ۱۶ جشنواره رضوی در دانشگاه‌های سراسر کشور

طبق تفاهم‌نامه بین وزارت علوم و بنیاد امام رضا(ع)، ۱۶ جشنواره زیرشاخه سیزدهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) در دانشگاه‌های مختلف در سراسر کشور برگزار می‌شود.

آغاز دور جدید اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات از ۲۰ اسفند

معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از آغاز اعزام دانشجویان به عتبات عالیات از ۲۰ اسفند خبر داد و گفت: یازدهمین مرحله اعزام دانشجویان به عتبات عالیات تا ۲۰ فروردین‌ماه سال ۹۴ ادامه خواهد داشت.

دومین گردهمایی مبلغان برتر جامعةالمصطفی(ص) برگزار شد

دومین گردهمایی مبلغان برتر المصطفی جامعةالمصطفی ۱۸ اسفندماه با سخنرانی رئیس این مرکز برگزار ‌شد.

دوره کوتاه‌مدت شیعه‌شناسی برگزار شد

دوره کوتاه‌مدت شیعه‌شناسی با حضور پژوهشگرانی از دوازده کشور جهان به ابتکار دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

تعیین مهلت مجدد برای ثبت‌نام در آزمون سراسری سال ۹۴

بر اساس اعلام سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ کشور، از 17 اسفند مهلت مجدد برای ثبت نام در آزمون سراسری تعیین شد.

اعزام هزار مبلغ در ایام فاطمیه به سراسر کشور

مدیرکل امور تبلیغی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از اعزام هزار مبلغ در ایام فاطمیه خبر داد.

ترجمه ژاپنی نامه ۳۱ نهج‎البلاغه رونمایی شد

ترجمه ژاپنی نامه ۳۱ نهج‌البلاغه 16 اسفندماه با حضور معاون بین‎الملل حوزه‎های علمیه رونمایی شد.

captcha