به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با نزدیک شدن به پایان سال 1393 لازم است یک ارزیابی اجمالی از عملکرد مسئولان در حوزههای مختلف صورت بگیرد تا نقاط ضعف و قوت عملکردها مشخص شود و در سال آتی بتوان از این تجربه برای رفع اشکالات و تقویت نقاط قوت بهره برد.
نگاه شعاری مسئولان به شعار سال
محمد علی اسفنانی، سخنگوی کمیسیون حقوقی قضایی مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با ایکنا درباره ارزیابی خود از عملکرد قوای کشور و دستگاههای و نهادهای مختلف در تحقق شعار سال گفت: من معتقدم اگر به آنچه که مقام معظم رهبری به عنوان نامگذاری شعار سال مطرح میکنند به صورت عمیق توجه شود برای کشور بسیار کارگشا و حیاتی خواهد بود.
وی تأکید کرد: متاسفانه مسئولان کشورعمدتا به شعارگرایی عادت کردهاند و بیشترین هنری که برای پیگیری شعار سال انجام شد تعدادی بنر، پلاکارد، همایش و سمینار بود.
عرصه فرهنگ؛ نه پیشرفت نه عقبگرد
اسفنانی اظهار کرد: من نمیتوانم بگویم که در عرصه فرهنگ نسبت به سال گذشته پیشرفت داشتیم. حتی در برخی حوزهها انتقاداتی به برخی مسائل و متولیان فرهنگی وجود داشت که باعث شد مراجع عظام نیز واکنش نشان دهند.
سخنگوی کمیسیون حقوقی قضایی مجلس عنوان کرد: در واقع میتوان گفت اگر در حوزه فرهنگ در سال 93 عقبگرد نکردیم اما پیشرفت و حرکت رو به جلویی نیز مشاهده نشد.
ضرورت ملموس شدن نتایج فعالیتهای اقتصادی دولت برای مردم
وی با اشاره به تلاشهای زیاد دولت در عرصه اقتصاد و نگاه منصفانه به اقدامت مسئولان در این حوزه گفت: علیرغم اعلام کنترل تورم و رسیدن به مرحله خروج از رکود از سوی دولت، ولی افزایش قیمتها در طول سال به صورت چندباره سبب میشود که ادعای مسئولان دولتی برای مردم ملموس نباشد.
اسفنانی تصریح کرد: اگر هم آمار کاهش تورم و خروج از رکود را بپذیریم اما به نظر میرسد نظر رهبر معظم انقلاب براین بود که اقداماتی فراتر از این موارد صورت بگیرد و حرکت رو به جلو در عرصه فرهنگ و اقتصاد بیش از این مشهود شود.
سخنگوی کمیسیون حقوقی قضایی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم در سال آینده با زمینههایی که در سال 93 ایجاد شده است نمود این اقدامات و نتایج آن بیشتر دیده شود و اثرات آن در جامعه ملموستر باشد.