کد خبر: 3000059
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۸
محمدتقی رهبر:

خدامحوری، اخلاق‌مداری و قانون‌گرایی؛ عوامل مشوق مردم به مشارکت انتخاباتی در سال ۹۴

گروه سیاسی: امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به اینکه اولویت مهم سیاست داخلی در سال ۹۴ برگزاری انتخابات سالم همراه با مشارکت مردم است، گفت: برای موفقیت در این امر محور ما باید رضایت خدا، رعایت اخلاق و احترام به قانون باشد.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدتقی رهبر، امام جمعه موقت اصفهان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره اولویت‌های مهم سیاست داخلی کشور در سال جدید گفت: با توجه به برگزاری دو انتخابات در این سال اولویت مهم سیاست داخلی کشور برگزاری انتخابات سالم و تشویق مردم به مشارکت است.

خدامحوری، اخلاق‌مداری و قانونگرایی؛ 3 ضلع سیاست اسلامی

وی اظهار کرد: لازم است برای موفقیت در این امر باید همواره خدامحور باشیم و سیاست ما با سیاست غربی و شرقی متفاوت باشد.

حجت‌الاسلام رهبر تأکید کرد: سیاست ما سیاست اسلامی است و لذا محور ما باید رضایت خدا، رعایت اخلاق و احترام به قانون باشد و در این مسیر باید از تشنج‌آفرینی و جناح‌گرایی پرهیز کرد.

رقابت جریان‌های سیاسی مبتنی بر واقع‌نمایی و افراط‌گریزی باشد

امام جمعه موقت اصفهان با طبیعی دانستن رقابت میان جریان‌های سیاسی گفت: اما لازم است این رقابت‌ها مبتنی بر واقع‌‌گویی و واقع‌نمایی و دوری از افراط باشد و سوژه به دست دشمن داده نشود.

وی تصریح کرد: مسئولان، فعالان و احزاب سیاسی باید دلسوزانه برای آرامش جامعه و حفظ حرمت کشور در دنیا تلاش کنند تا در پایان سال انتخاباتی سالم و بدون حاشیه برگزار شود.

توجه مسئولان به بحث هزینه‌های تبلیغاتی در انتخابات امسال

نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با مهم دانستن بحث هزینه‌های تبلیغاتی تأکید کرد:  ناظرین انتخابات باید به این مسئله توجه کنند. زمانی که بنده نماینده شدم اگر بگویم بیشتر از یک میلیون خرج نکردم شاید تعجب کنید. باید هزینه‌‌های انتخاباتی شفاف باشد و رقابت‌ها نیز اخلاقی و به دور از فضای خصم‌آلود میان جریان‌های سیاسی باشد تا در چنین فضایی افرادی که اصلح هستند انتخاب شوند.

captcha