کد خبر: 3001165
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۵

مرحله نهایی مسابقات سراسری قرآن «الازهر» در مصر آغاز شد

گروه بین‌الملل: مرحله نهایی مسابقات سراسری قرآن کریم مصر با عنوان «مسابقات قرآن الازهر»، از امروز، ۲۶ اسفندماه در مناطق هفت‌گانه الازهر در سراسر مصر آغاز شد و به مدت یک ماه ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «وتو»، این مسابقات با حضور دانشجویان دختر و پسر مراکز و مؤسسات آموزشی وابسته الازهر و مراکز حفظ قرآن کریم مصر برگزار می‌شود.
در مرحله نهایی این مسابقات، نفرات برتر مرحله مقدماتی حضور دارند و با نظارت محمد ابوزید الامیر، رئیس بخش مراکز و مؤسسات آموزشی الازهر به رقابت می‌پردازند.
احمد عبدالعظیم، رئیس اداره کل امور قرآن کریم الازهر در این باره گفت: مرکز اسلامی الازهر این مسابقه را همه ساله تحت عنوان «مسابقات قرآن الازهر» و با مشارکت دانشجویان دختر و پسر مراکز و مؤسسات آموزشی وابسته و مراکز حفظ قرآن کریم در دو مرحله برگزار می‌کند.
مرحله نهایی این مسابقات همه ساله در قاهره برگزار می‌شد، اما امسال برای نخستین بار و به منظور رعایت حال دانشجویان و عدم تحمل سختی و مشقت سفر آنان به قاهره، مرحله نهایی این مسابقات همچون مرحله مقدماتی در مناطق و روستاها برگزار می‌شود.
در مسابقات امسال علاوه بر دانشجویان دختر و پسر مراکز و مؤسسات آموزشی وابسته به الازهر، شماری از دانشجویان دانشگاه‌های مصر نیز حضور دارند.
این مسابقات در 7 منطقه شمال سینا، الجیزه، السویس، دریای سرخ، قنا، اسیوط و دمیاط برگزار می‌شود و به مدت یک ماه به طول می‌انجامد.

captcha