کد خبر: 3007425
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۴

۲۵ میلیارد تسهیلات جهت طرح‌های اقتصاد مقاومتی در نهاوند تخصیص یافت

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه نهاوند از پرداخت ۲۵ میلیارد ریال تسهیلات در قالب طرح‌های اقتصاد مقاومتی به ۱۴۲ نفر طی سال جاری در نهاوند خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، کامران کریمی، فرمانده سپاه نهاوند سه‌شنبه، 26 اسفند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سپاه ناحیه نهاوند امسال با هدف تحقق منویات رهبر معظم  انقلاب حول محور اقتصاد مقاومتی و افزایش تولیدات داخلی و ایجاد اشتغال پایدار در 11 عرصه بیش از 2 میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان ارائه کرده است.

وی اظهار کرد: از جمله طرح‌های ایجاد اشتغال در این شهرستان که اجرایی شده می‌توان به پرورش قارچ خوراکی، تولیدات دامی، پرورش آبزیان، مرغ بومی و شتر مرغ، تولید ورمی کمپوست، کارگاه‌های کوچک صنایع تبدیلی و صنایع دستی و تولید محصولات گلخانه‌ای اشاره کرد.

فرمانده سپاه ناحیه نهاوند اظهار کرد: این ناحیه در سال جاری با پرداخت یک میلیارد و 582 میلیون تومان تسهیلات در بحث اقتصاد مقاومتی و پرداخت مبلغ 475 میلیون تومان به طرح های اشتغالزایی در مجموع 2 میلیارد و 55 میلیون تومان جهت اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی در شهرستان تسهیلات ارائه داده است.

کریمی بیان کرد: مبلغ اختصاص یافته به طرح‌های اقتصاد مقاومتی به 102 نفر از واجدان شرایط دریافت تسهیلات اعطا شده و به 40 نفر نیز در بخش اشتغال‌زایی تسهیلات داده شده است.

این مقام مسئول اظهار کرد: بسیجیان با توجه به ارائه مدرک از اداره فنی و حرفه ای و ادارات مربوطه و تأیید سپاه ناحیه نهاوند برای دریافت تسهیلات اشتغالزایی به بانک‌های عامل معرفی می‌شوند.

وی بیان کرد: توجه به تولید داخلی و بومی شهرستان در قالب حمایت از اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی افزایش اشتغال‌زایی و تولید در نهاوند را به دنبال دارد و امروز سپاه به عنوان یک نهاد پیشرو در این عرصه گام‌های مؤثر و کارآمدی برداشته است.

captcha