کد خبر: 3011695
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۸
حجت‌الاسلام علوی مهر تشریح کرد:

فعالیت‌های انجمن قرآن‌پژوهی در سالی که گذشت

گروه حوزه‌های علمیه: انجمن قرآن‌پژوهی حوزه علمیه به گفته رئیس آن سال سختی را به لحاظ اقتصادی سپری کرد، ولی با این وجود فعالیت‌هایی در خور ارائه کرده است.

حجت‌الاسلام حسین علوی‌مهر، رئیس انجمن قرآن‌پژوهی حوزه، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: در یکسال اخیر انجمن با کاهش بودجه مواجه بود اما با برنامه‌ریزی و همکاری معاونت پژوهش حوزه، حمایت‌هایی صورت گرفته و توانستیم فعالیت‌های خوبی را در حد توان انجام دهیم.

وی ادامه داد: حدود چهار تفاهم‌نامه با مراکز علمی کشور در سال 93 منعقد کردیم که از جمله آن‌ها می ‌توان به تفاهم‌نامه‌هایی با دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، معاونت قرآن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مرکز تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) اشاره کرد.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی همکاری در برگزاری همایش پیشرفت از منظر قرآن و حدیث را از دیگر تفاهم‌نامه‌ها برشمرد و تصریح کرد: با انعقاد این تفاهم‌نامه در برپایی همایش مشارکت کردیم و 5 مقاله از سوی انجمن اسال شد.

علوی مهر تصریح کرد: با مرکز نشر و تنظیم آثار امام خمینی نیز در برگزاری همایش قرآن و امام خمینی مشارکت خواهیم داشت.

وی دیدار با آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی و رونمایی از کتاب زن در قرآن را از دیگر کارهای انجمن برشمرد و بیان کرد: دیدار اعضای انجمن با آیت‌الله مقتدایی در ماه رمضان و رئیس دفتر تبلیغات اسلامی و انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی با دفتر از دیگر فعالیت‌های انجمن بوده است که جزئیات آن بعدا اطلاع‌رسانی خواهد شد.

رئیس انجمن قرآن‌پژوهی تصریح کرد: همچنین تفاهم‌نامه‌ای در برگزاری همایش نکوداشت آیت‌الله قرشی با ارشاد بسته‌ایم و نشست‌های علمی و تالیف مقاله و ... برای این نکوداشت برگزار می‌کنیم.

علوی مهر از برگزاری 7 نشست علمی در سال 93 به عنوان دیگر فعالیت‌ها نام برد و گفت: نقد تفسیر اثری آیت‌الله معرفت، نشست بررسی مبانی پیشرفت از دید قرآن، قرائت پژوهی با همکاری المصطفی، زن در تفسیر نمونه از جمله آنها بوده است.

وی اظهار کرد: نشست علمی بررسی عقلی آیات خلود در قرآن با همکاری مرکز تخصصی تفسیر و برپایی نشست‌ها و همایش‌های مشترکی با همکاری دارالقرآن علامه طباطبایی از دیگر برنامه‌های انجمن در سال 93 بوده است.

وی از ارسال 5 مقاله به همایش پیشرفت از منظر قرآن و حدیث خبر داد و اظهار کرد: یکی دیگر از برنامه‌های ما اقدام برای دریافت مجوز از سوی وزارت ارشاد برای انتشار یک مجله قرآنی است و  در صورت همکاری ارشاد در صدور مجوز برای انتشار برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

رئیس انجمن قرآن‌پژوهی تاکید کرد: این انجمن با وجود مشکلات مالی توانست در سال 93 گام‌هایی را در عرصه قرآن‌پژوهی بردارد و در سال جدید هم برنامه‌های خوبی طراحی شده که از جمله آن مشارکت علمی و پژوهی در چند همایش و تالیف کتاب است.

captcha