کد خبر: 3014807
تاریخ انتشار : ۲۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۶
آیت الله علم الهدی:

مسئولان در اجرای مطالبات رهبری و مردم جدیت داشته باشند/ حفظ حرمت حضرت زهرا(س) در ایام نوروز

گروه سیاسی: امام جمعه مشهد با تأکید بر اجرایی شدن مطالبات رهبر معظم انقلاب گفت: امیدواریم مسئولان متدین و ولایی ما در اجرای مطالبات رهبر معظم انقلاب که مطالبات مردم نیز محسوب می شود، جدیت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله علم‌الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد، ظهر امروز 29 اسفندماه در آخرین خطبه سال 93 نماز جمعه مشهد در حرم رضوی، گفت: بهار امسال ما، مظهر زهرایی است بنابراین از همه برادران و خواهران می خواهم حرمت زهرای بهاری را در بهار امسال حفظ کنند.

وی ادامه داد: این درست نیست در لحظاتی که امام حسن(ع) هفت ساله، امام حسین(ع) شش ساله و زینب(س) چهار ساله در خانه عزای مادر برپا کرده‌اند، شما بر سفره آجیل و شیرینی بنشینید و آجیل بشکنید.

آیت الله علم الهدی ضمن تقدیر از رسانه ملی برای حفظ حرمت ایام فاطمیه در عید نوروز گفت: من از این‌که رسانه ملی برنامه سریال‌ها و طنزها را تا شب ششم فروردین، به حرمت صدیقه اطهر(س) عقب انداخته‌اند، تشکر می کنم و امیدوارم برادران و خواهران مجری رسانه‌ها حرمت این ایام را در اجرای برنامه‌ها ان شاالله حفظ کنند.

چه اندازه در مسیر راهبردهای رهبری قدم برداشتیم؟

وی با اشاره به موضوعیت داشتن رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در روزهای سال 93 گفت: رهبری در سال 93 راهبردهایی را ارائه دادند، رهنمودها و مطالبات ایشان هم از دولت است و هم از مردم؛ بنابراین در این روزهای پایانی سال باید دید که آیا مطالبات رهبری تحقق یافته است یا خیر.

امام جمعه مشهد، موضوع اقتصاد مقاومتی را اولین مطالبه رهبر معظم انقلاب دانست و با بیان اینکه یک بعد اقتصاد مقاومتی مربوط به مردم بود، از مردم خواست کالای خارجی نخرند، از کالای داخلی استفاده کنند، سطح اسراف را در زندگی پایین بیاورند و مصارف زیادی را در زندگی تقلیل دهند، این کارهایی بود که رهبری از ما مردم خواستند، آیا ما انجام دادیم یا خیر؟

وی با اشاره به موضوع فرهنگ به عنوان یکی دیگر از مطالبات حضرت آیت الله خامنه ای در سال 93، بیان کرد: در سال 93 رهبر معظم انقلاب نکته اهمیت را روی فرهنگ قرار دادند و فرمودند سال اقتصاد و فرهنگ، فرهنگ مقدم بر اقتصاد است اما امسال، مردم ما در عرصه امر به‌ معروف و نهی از منکر به‌ عنوان ضامن اجرای اصلی فرهنگ دینی چقدر قدم برداشتند؟ همچنین دستگاه‌های دولتی و متولیان فرهنگی ما در توسعه فرهنگ دینی چقدر اقدام کرده اند؟

وی یادآور شد: آیا امسال واقعاً در جامعه ما سال فرهنگ بود؟ این ضایعات فرهنگی، این جریان‌هایی که یکی پس از دیگری در هر گوشه مملکت سر درمی‌آورد و به اسم نشاط و شادی جوان، جوان معصوم ما را برای توسعه مفاسد و توسعه ناهنجاری‌ها ملعبه می کندد، آیا واقعاً این همان فرهنگی است که رهبری گفتند؟

برخی جریان‌های سیاسی به دنبال لائیک کردن فضای کشور هستند

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه امروز برخی جریان‌های سیاسی در کشور راه افتاده اند برای این‌که فضای دینی کشور را به هم بزنند، گفت: آن ها می خواهند فضای کشور را لائیک کنند که در انتخابات آینده با فضای لائیک و فضای لامذهبی کشور، مردم به دنبال رأی دادن به نیروهای متدین ولایی نروند.

وی با بیان آخرین رهنمود و راهبرد رهبری در اجلاس خبرگان، افزود: آخرین رهنمود ایشان این بود که اسلام ناب در مقابل اسلام آمریکایی است؛ اسلام ناب، اسلام حداکثری و تحقق تمام مطالبات اسلام است و اسلام آمریکایی، اسلام حداقلی است.

آیت الله علم الهدی بیان کرد: رهبری اعلام کردند این‌هایی که شعار اسلام حداقلی می‌دهند، دستشان در دست همان کسانی است که اسلام هراسی را در دنیا راه انداخته‌اند و این‌هایی که می‌گویند ما نظام رفتاری می‌خواهیم، در واقع تغییر نظام اسلامی می‌خواهند چون ما رفتاری غیر از اسلام و نظام اسلامی در این کشور و جامعه نداریم.

مسئولان در اجرای مطالبات رهبری و مردم جدیت کنند

امام جمعه مشهد با تأکید بر اجرایی شدن مطالبات رهبر معظم انقلاب گفت: امیدواریم مسئولان متدین و ولایی ما در اجرای مطالبات رهبر معظم انقلاب که مطالبات مردم نیز محسوب می شود، جدیت داشته باشند.

آیت الله علم الهدی یادآور شد: مطالبات رهبری در سال 93 به این معنا نیست که باید در سال 93 اجرا می‌شد بلکه این‌ها راهبردهای نظام است که باید بعد از این نیز ادامه داشته باشد و عین مطالبات مردم هست.

وی همچنین از مردم برای حضور در اجتماع عظیم فاطمی در روز سه شنبه، چهارم فروردین ماه در میدان شهدای مشهد دعوت کرد.

captcha