کد خبر: 3029966
تاریخ انتشار : ۰۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۹

پیام تسلیت نماینده ولی‌فقیه در لرستان به‌مناسبت درگذشت خواهر رهبر معظم انقلاب

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد در پیامی درگذشت خواهر رهبر معظم انقلاب را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد در پیامی درگذشت خواهر رهبر معظم انقلاب را تسلیت گفت.

در متن پیام نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان خطاب به رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) آمده است: خبر درگذشت مرحومه مغفوره، همشیره مکرمه موجب تاسف و تالم گردید.

بی‌شک فوت آن مرحومه در ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره زهرای مرضیه(س) نشان از محبت و ارادت آن بانوی پاکدامن به ساحت اهل‌بیت عصمت و طهارت است.

این‌جانب ضمن عرض تسلیت به محضر مبارک حضرتعالی و سایر بازماندگان از خداوند متعال طلب شفاعت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) برای آن مرحومه و صبر و اجر جزیل برای بازماندگان و طول عمر پربرکت همراه با عزت و اقتدار برای آن حضرت مستطاب عالی مسئلت دارم.

captcha