
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از قم، بهمنظور بهرهمندی بیشتر مسافران نوروزی مسجد مقدس جمکران نمایشگاه فرهنگی «ربیعالانام» با موضوعات متنوع مذهبی، اعتقادی، فرهنگی، اجتماعی بهمدت دو هفته مقابل شبستان امام هادی(ع) صحن جامع مهدوی برپا شد.
هدف از برپایی این نمایشگاه عرضه محصولات دینی و فرهنگی در کنار بهره معنوی نمازگزاران و مسافران نوروزی این مکان مقدس عنوان شده است.
این نمایشگاه مزّین است به یکی از القاب بسیار زیبای حضرت مهدی(عج) که به معنای بهار انسانهاست.
نمایشگاه ربیعالانام دارای 10 غرفه با موضوعات متنوع از جمله؛ کتاب، نرمافزارهای اسلامی، حجاب و عفاف، ادعیه و زیارات، هنرهای تجسمّی، پاسخگویی به سؤالات دینی و اعتقادی ناشنوایان همچنین پذیرش خادمان افتخاری است.
هر یک از این غرفه ها با جدیدترین محصولات و آثار خود در این نمایشگاه حضور پیدا کرده اند و محصولات خود را با تخفیف ویژه عرضه خواهند کرد.
نمایشگاه ربیعالانام از اول تا چهاردهم فرودرینماه از ساعت 10 تا 22 پذیرای علاقهمندان است.