کد خبر: 3085125
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۰
مدیر مؤسسه مکتب‌القرآن ثارالله(ع) خبر داد:

تکمیل پروژه تأسیس ۱۰۰ مرکز قرآنی در فارس طی سال جدید

گروه فعالیت‌های قرآنی:‌ مدیر مؤسسه مکتب‌القرآن ثارالله(ع) ضمن تشریح برنامه‌های ۶ ماهه سال جاری این مؤسسه از تکمیل پروژه تأسیس ۱۰۰ مرکز قرآنی در استان فارس طی سال جاری خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین منصور برزگر، مدیر مؤسسه مکتب‌القرآن ثارالله(ع) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، به تشریح برنامه‌‌ریزی‌های 6 ماهه اول سال جاری این مؤسسه پرداخت و گفت: بنا داریم تا در سال جاری پایگاه‌ها و مراکز قرآنی را در شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت(ع) گسترش دهیم.

اولویت نخست مکتب‌القرآن توسعه مراکز قرآنی سومین حرم اهل بیت(ع) است
وی با تأکید بر اینکه گسترش و توسعه مراکز قرآنی سومین حرم اهل بیت(ع) اولویت نخست فعالیت‌های این مؤسسه در سال جاری است، افزود: این مراکز و پایگاه‌ها را در مناطقی که مردم علاقه‌مند و نیازمندی بیشتری وجود دارد با همکاری مسئولان احداث خواهیم کرد.
حجت‌الاسلام برزگر عنوان کرد: در سال گذشته بنا داشتیم 100 مرکز قرآنی را در شیراز راه‌اندازی کنیم که این مراکز شناسایی شده و حتی برخی از آن‌ها افتتاح شدند و در سال جاری نیز بنا داریم تا این مراکز را گسترش و فعال کنیم تا رونق مضاعفی در فعالیت‌های قرآنی شیراز ایجاد شود.
دبیر منطقه جنوب اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور اظهار کرد: شورای اسلامی شهر شیراز نیز به ما قول مساعد همکاری دادند که  این طرح در نقاط محروم و جنوب تا شمال شهر شیراز ایجاد شود و به همین طریق نیز در شهرستان‌ها، بخش‌ها و روستاهای مختلف استان فارس نیز مراکز قرآنی را ایجاد خواهیم کرد.

فعالیت 180 مرکز قرآنی مکتب‌القرآن در فارس
وی با بیان اینکه مؤسسه مکتب‌القرآن قریب 180 مرکز قرآنی در استان فارس دارد، گفت: این تعداد به نسبت جمعیت و علاقه‌مندان به ساحت قرآن استان فارس بسیار کم است و باید تلاش کنیم تا تمام علاقه‌مندان در کمترین زمان ممکن بتوانند به مراکز قرآنی دسترسی داشته باشند.

تعداد مدارس شبانه‌روزی حفظ قرآن در شیراز به 5 عدد می‌رسد
حجت‌الاسلام برزگر، دومین برنامه این مؤسسه را راه‌اندازی مدارس شبانه‌روزی تخصصی حفظ قرآن دانست و گفت: سال گذشته 2 مدرسه شبانه‌روزی تخصصی حفظ قرآن در دو بخش بانوان و آقایان در شیراز راه‌اندازی شد و امسال بنا داریم تا 3 مدرسه دیگر را در این شهر راه‌اندازی کنیم.
مدیر مؤسسه مکتب‌‌القرآن ثارالله(ع) در پاسخ به اینکه چرا این مدارس در سایر شهرستان‌های فارس راه‌اندازی نمی‌شود، گفت: در شهرستان‌های مختلف تقاضای راه‌اندازی این مدارس را داشتیم اما با توجه به اینکه ظرفیت محدود است فعلا بنا داریم تا شیراز را به عنوان پایلوت سایر شهرها قرار دهیم و در شهرستان‌های مختلف نیز بیشتر مراکز آموزشی خود را فعال کنیم و در راستا مراکز قرآنی متعدد در نقاط مختلف فارس راه‌اندازی خواهیم کرد.

راه‌اندازی دو مجموعه مکالمه زبان انگلیسی برای حافظان قرآن
وی در تشریح برنامه سوم این مؤسسه در سال جاری عنوان کرد: امسال بنا داریم تا دو مجموعه مکالمه زبان انگلیسی برای حافظان قرآن را راه‌اندازی کنیم تا مکالمه قرآنی به زبان انگلیسی شود زیرا بنا داریم تا در صورت موافقت دفتر اعزام حافظان و قاریان قرآن خارج از کشور زیرنظر بیت مقام معظم رهبری، 10 نفر از حافظان خود را که به زبان انگلیسی مسلط هستند جهت اجرای برنامه به سایر کشورهای مسلمان اعزام کنیم که تلاش می‌کنیم تا قبل از ماه رمضان این اتفاق رخ دهد.
حجت‌الاسلام برزگر همچنین از راه‌اندازی 5 مرکز قرآنی با همکاری شورای شهر شیراز در این شهر خبر داد و گفت: به یاری خدا در سال جاری 5 مجموعه تخصصی قرآنی در شیراز احداث خواهیم کرد.

تجلیل از 200 حافظ کل قرآن مؤسسه
به گفته وی، همایش تجلیل از 200 حافظ کل قرآن مؤسسه مکتب‌القرآن ثارالله(ع) که طی دو سال اخیر موفق به حفظ کل آیات وحی شده‌اند قبل از ماه رمضان یا در طول ایام این ماه نیز از دیگر برنامه‌های مؤسسه مذکور خواهد بود.
دبیر منطقه جنوب اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور با بیان اینکه در ماه رمضان برنامه‌های بسیار خوبی در نظر داریم، گفت: این برنامه‌ها تحت عنوان «شب‌های تابستانی رمضان» با اجرای 30 برنامه در 30 مکان مختلف استان فارس به‌صورت گسترده برگزار خواهیم کرد ضمن اینکه در تمام مراکز این مؤسسه هر شب برنامه شبی با قرآن خواهیم داشت.
وی ادامه داد: برنامه‌های شب‌های تابستانی رمضان در گستره ملی با حضور قاریان برجسته کشوری و استانی برگزار خواهیم کرد که در آن گروه‌های مختلف قرآنی و تواشیح با حضور صدا و سیما به اجرای برنامه خواهند پرداخت.

اجرای دو طرح قرآنی در ایام تابستان
حجت‌الاسلام برزگر از اجرای دو طرح قرآنی در ایام تابستان خبر داد و گفت: طرح «پنجره‌ای به آسمان» و «در محضر قرآن با مکتب‌القرآن» دو طرح عمومی و تخصصی ویژه دانش‌آموزان علاقه‌مند به ساحت مقدس قرآن کریم است که بتوانند در ایام تابستان استفاده بهینه‌ای از اوقات فراغت خود داشته باشند.
وی با بیان اینکه طرح «پنجره‌ای به آسمان» با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی قم و سازمان اوقاف برگزار می‌شود، گفت: ‌در این طرح طلاب مختلف برنامه‌های عمومی و تخصصی مانند آموزش روخوانی، روانخوانی، حفظ، تجوید، مباحث اعتقادی، کلاس‌های مهدویت و غیره را برای علاقه‌مندان اجرا می‌کنند.
مدیر مؤسسه مکتب‌القرآن ثارالله(ع) اظهار کرد: طرح «در محضر قرآن با مکتب‌القرآن» طرح تخصصی حفظ قران کریم است که علاقه‌مندان طی ایام تابستان موفق به حفظ 5 جزء قرآن کریم خواهند شد ضمن اینکه در طول ایام سال نیز کلاس‌های آموزشی جهت ارتقای سطح این حافظان را برگزار خواهیم کرد.

برگزاری همایش مدیران، حافظان و خادمان قرآن
وی عنوان کرد: همایش بزرگ مدیران، حافظان و خادمان قرآن مؤسسه طی سال‌های گذشته تاکنون با حضور 5 هزار نفر از فعالان قرآنی طی 3 روز در شیراز از دیگر برنامه‌های درنظر گرفته شده مؤسسه مکتب‌القرآن ثارالله(ع) در 6 ماهه نخست سال جاری است.
یادآور می‌شود، مؤسسه مکتب‌القرآن ثارالله(ع) با داشتن 360 شعبه در 22 استان کشور یکی از بزرگترین مؤسسات قرآنی کشور است که در سال گذشته 2 مدرسه شبانه‌روزی تخصصی قرآن را برای نخستین بار در سومین حرم اهل بیت(ع) ایران اسلامی راه‌اندازی کرد.

captcha