کد خبر: 3116034
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۶
علی ربیعی:

تعاون ابزار فعالیت اقتصادی و اجتماعی در دنیای مدرن است

گروه اقتصاد: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تعاون را یک ابزار فعالیت اقتصادی و اجتماعی در دنیای مدرن دانست و عنوان کرد: باید بحث تعاون را در دانشگاه پیگیری کنیم و بر روی افکار عمومی در این بخش بیشتر کار کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق تعاون ایران، علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، روز گذشته با حضور در اتاق تعاون ضمن تبریک فرا‌رسیدن سال جدید اظهار کرد: باید دسته‌ای از مسائل را برای همکاری بین اتاق تعاون و وزارت خانه مشخص کرد تا مورد پیگیری قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه باید بخش تعاون را جلو ببریم، تأکید کرد: این کار باید از سطح روستاها و سطوح پایین جامعه آغاز شود تا بر زندگی ملموس مردم تأثیر خود را بگذارد.

ربیعی ادامه داد: باید تأثیرات تعاون را افزایش دهیم و جایی که تأثیرات زیاد می‌شود، تعداد تعاونی‌ها را افزایش دهیم تا حضور آنها در سطح شهر احساس شود.

وزیر تعاون با بیان اینکه در ابتدا وزارت تعاون و بعد از آن اتاق تعاون محرک این بخش است، اظهار کرد: کمیت‌ها هم مهم است و باید کمیت‌ها را افزایش دهیم و آنها را حفظ کنیم.

وی گفت: اکنون تعاون یک مسئله مهجور شده است و حتی هر چه از انقلاب دورتر می شویم، مهجوریت آن بیشتر می‌شود و این ضرورت وجود دارد که از ظرفیت انقلاب برای بخش تعاون استفاده کنیم.

ربیعی تعاون را یک ابزار فعالیت اقتصادی و اجتماعی در دنیای مدرن دانست و عنوان کرد: باید بحث تعاون را در دانشگاه پیگیری کنیم و بر روی افکار عمومی نیز در بخش تعاون بیشتر کار کنیم.

وی بر پیگیری بحث حقوقی تعاون نیز تأکید کرد و خواستار شد ماهی یک یا دو بار با اتاق تعاون جلسه‌ای برگزار شود تا موضوعات مربوطه پیگیری شود.

مقام عالی وزارت تعاون گفت: باید با همکاری تعدادی از افراد مؤثر و معاونین اتاق و وزرای قبلی اتاق فکر تعاون در وزارت‌خانه ایجاد و از حضور افراد مختلف استفاده شود تا تعاون را از ابعاد مختلف جا بیاندازیم.

این مقام مسئول به گروه همیار تعاون که قبلا نیز موثر بوده است، اشاره کرد و گفت: یک چنین گروهی برای ایجاد اتاق فکر تعاون نیز استفاده شود.

وی تأکید کرد: باید از ظرفیت مقام معظم رهبری برای تقویت بخش تعاون استفاده کنیم.

ربیعی با اشاره به ترکیب هیئت‌‌رئیسه اتاق تعاون گفت: هیئت‌رئیسه این اتاق حاصل مشرب فکری تعاون است .

وی ابراز امیدواری کرد: سال 94 با همدلی بیشتر در مسیر تقویت تعاون حرکت کنیم و همچنین از ظرفیت‌های هفته تعاون بیشتر استفاده کنیم.

در ادامه این جلسه، بهمن عبدالهی، رئیس اتاق تعاون ایران با اشاره به برگزاری انتخابات هیئت‌رئیسه این اتاق گفت: این انتخابات با با وفاق و همدلی انجام شد و جزو بهترین و بی‌حاشیه ترین انتخابات اخیر اتاق تعاون بوده است.

وی افزود: با توجه به حضورسلایق فکری مختلف، اعضا از این انتخاب کاملا راضی بودند و یک فضای همدلی ایجاد و از بحث غیرضروری اجتناب شد.

عبدالهی تأکید کرد: با توجه به فضای همدلی و هم‌زبانی ایجاد شده و نام امسال به نام «دولت و ملّت، همدلی و هم‌زبانی» وظیفه ما برای ایجاد همدلی مضاعف می‌شود.

وی برای همکاری با وزارت تعاون در اعلام آمادگی کرد و گفت: اتاق تعاون به عنوان بخش مردمی تعاون همدوش دولت آماده خدمت‌گزاری است.

رئیس اتاق تعاون ایران با اشاره به اینکه سال جدید با اخبار خوبی از روابط بین‌الملل آغاز شده است، گفت: این اخبار را به فال نیک می‌گیریم.

وی در بیان برخی از مشکلات اتاق تعاون به مشکلات مالی آن و اینکه برخی از اتحادیه‌ها و اتاق‌ها در حال تعطیلی هستند، اشاره کرد.

وی خواستار عنایت ویژه وزیر تعاون به این بخش شد.

گفتنی است؛ در پایان این جلسه قران نفیسی به عنوان هدیه هیئت‌رئیسه اتاق به وزیر تعاون اهدا شد.

captcha