کد خبر: 3121226
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۶

معرفی و احیای نام شهیدان راهی برای سلامت جامعه است

گروه اجتماعی: همرزم شهید صیاد شیرازی با بیان اینکه تلاش ما برای معرفی و احیای نام شهیدان از ضروری‌ترین کارها است، گفت: این امر برای تثبیت و سلامت جامعه نیز مهم است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از همدان، رئیس کانون بازنستگان استان همدان پنجشنبه، 20 فروردین‌ماه در مراسم بزرگداشت شهید صیاد شیرازی، بیان کرد: عزت و اسقتلالی امروز در کشور را مدیون خون شهیدان هستیم، لذا تلاش ما برای معرفی و احیای نام شهیدان از ضروری‌ترین کارها است و این امر برای تثبیت و سلامت جامعه نیز مهم است.

وی با بیان اینکه شهید صیاد شیرازی چند بعدی داشت و در عین شجاعت مظلوم بود، افزود: کم نیستند شهدا و سرداران شهیدی که هم در زمان جنگ و هم بعد از جنگ گمنام بودند و اگربخواهیم از آن‌ها تشکر کنیم هیچ راهی جز ادامه دادن خون شهیدان نیست.

خلیلی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب فرمودند « شهید صیاد شیرازی مانند دیگر مردان حق از روزی که قدم در راه انقلاب نهادند همواره سر و جان خود را برای نثار در راه انقلاب بر روی دست داشتند»، خوب است همه قدری در زوایای زندگی این مرد بزرگ که یکی از بهترین مردان خدا بود دقت کنیم.

این همرزم شهید صیاد شیرازی عنوان کرد: این شهیدهم دافعه و هم جاذبه داشت‌، اخلاق حسنه مناجات‌های شبانه، دانش نظامی بالا و ولایت‌پذیری و ساده‌زیستی، تابع محض ولایت بودن‌، انس باقرآن و دعا، بابرنامه ریزی از ویژگی‌های او بودند که همین اخلاق او را از سایر افراد متمایز می‌کرد.

وی اضافه کرد: لحظه لحظه زندگی صیاد شیرازی مانند تمام فرماندهان شهید که در راه حق قدم گذاشته‌اند نیز امروز می‌تواند چراغ هدایت‌گر باشد او همیشه با توکل خالصانه به خدا دنبال راه چاره می‌گشت یک نظامی مطلع بود که هیچ‌یک از احزاب سیاسی تعلق نداشت و بارزترین خصیصه او تحرک‌پذیری بالای او بود‌.

captcha