کد خبر: 3164730
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۳
مدیردفتر قرآن و عترت ارشاد قم:

جامعه قرآنی پیشگام حرکت همدلی و همزبانی در کشور باشند

گروه اجتماعی: مدیر دفتر قرآن و عترت ارشاد اسلامی استان قم بر لزوم پیشگامی جامعه قرآنی کشور در زمینه عمل به شعار سال تاکید کرد.

حجت‎الاسلام والمسلمین شفیعی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: شعارهای سالی که هر ساله از سوی مقام معظم رهبری عنوان می‎شود با هدف ایجاد وحدت و همدلی و رفع مشکلات کشور و ملت است.
وی افزود: تبعیت از رهبری نظام در برقراری آسایش و امنیت ورفاه مردم و همچنین رفع مشکلات مردم در حوزه‎های مختلف نقش اساسی دارد و اصل این کار نیز باعث ایجاد وحدت رویه در کشور خواهد شد زیرا سرمایه حقیقی این نظام و شرط تداوم این انقلاب قطعا تبعیت از ولایت فقیه است.
مدیر دفتر قرآن وعترت ارشاد اسلامی استان قم تصریح کرد: امسال نیز از سوی مقام معظم رهبری همزبانی دولت و ملت نامیده شده است و قطعا در این راستا جامعه قرآنی نقش بسیار مهمی در فرهنگسازی در این حوزه خواهد داشت.
وی گفت: جامعه قرآنی استان قم و کشور می‎توانند مثل همیشه نقش پیشگام را در این عرصه داشته باشند و در حوزه‎های مخلتف پیشگامی خود را ثابت کنند زیرا همه شعارهای رهبری بر اساس و معیار قرآن و سنت بیان شده است و بدون شک این محور نیز محوری قرآنی است.
شفیعی خاطرنشان کرد: هدف رهبری در شعار امسال نیز گسترش وحدت عمومی در جامعه است و در این راستا می‎توانیم از قرآن مدد بجوییم؛ قرآن به خودی خود، وحدت بخش و وحدت آفرین است؛ همزبانی وهمدلی یکی از شعارهای اجتماعی قرآن است و جامعه قرآنی باید در این عرصه پیشگام باشند.
وی گفت: در این راستا این همدلی و همزبانی ابتدا باید در هسته وبدنه اصلی جامعه قرآنی در کشور شکل بگیرد تا بیش از پیش شاهد رشد و شکوفایی قرآنیون و افزایش وحدت بین اجزای این جامعه باشیم؛ وقتی بتوانیم در این جامعه وحدت بیافرینیم و حرف و زبانها در عین اختلاف سالیق یکی شد، می‌توانیم این مدل را در جامعه و در بین گروه‎‌های دیگر نیز بسط بدهیم.
این کارشناس قرآنی استان قم اظهار کرد: کشور ما در معرض توطئه‎های فراوانی است که در حقیقت عمل به این فرمایش رهبری نقش بسیار مهمی در خنثی کردن این توطئه‎ها خواهد داشت؛ ملت ما با همین قدرت صبر و ایمان بر همه مشکلات پیروز خواهد شد.
وی گفت: خوشبختانه هر ساله و بخصوص امسال بیانات رهبری خواب را از چشم دشمنان گرفته ‎است و این مساله در پناه همین همدلی است و امیدواریم جامعه قرآنی که در این عرصه مثل همه عرصه‎های دیگر نمونه و الگویی موفق باشند.
شفیعی افزود: توسعه فعالیت‎های قرآنی و بازگذاشتن دست فعالان این عرصه می‌تواند نقش مهمی در تحقق این شعار داشته باشد؛ باید بتوانیم به جایگاهی که مطلوب است برسیم که قطعا بسیار سخت و مشکل خواهد بود.
وی گفت: افزایش‎ نشست‎‌های کاری و نشست‎های صمیمی بین فعالان قرآنی و روسای موسسات و مدیران فرهنگی و قرآنی نقش مهمی در جمع کردن دلها در کنار یکدیگر خواهد داشت.

captcha