کد خبر: 3274452
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۷

نمایش آثار نشر قرآنی عراق در غرفه آستان مقدس حسینی

گروه بین‌الملل: دار‌القرآن الکریم آستان مقدس حسینی با حضور در بیست‌وهشتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران جدیدترین آثار نشر قرآنی عراق را به نمایش گذاشته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، غرفه دارالقرآن الکریم آستان مقدس حسینی شاهد استقبال گرم علاقه‌مندان به امور قرآنی برای اطلاع یافتن از آخرین دستاوردهای قرآنی این کشور است.

در این غرفه، جدیدترین آثار نشر سازمان تحقیقات و مطالعات قرآنی عراق و نیز بروشورهای تبلیغاتی به زبان‌های مختلف در معرض دید عموم قرار گرفته است.

همچنین در این غرفه، تصاویری از فعالیت‌ها و پروژه‌های دارالقرآن الکریم از زمان افتتاح این مرکز تا کنون به نمایش گذاشته شده است.

گفتنی است، بیست‌وهشتمین دوره نمایشگاه کتاب تهران با حضور حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر فرهنگ و اطلاع‌رسانی عمان(کشور میهمان ویژه نمایشگاه کتاب امسال تهران)، جمعی از وزرای فرهنگ کشورهای منطقه و نیز سفرا و رایزنان فرهنگی برخی کشورهای جهان سه‌شنبه، 15 اردیبهشت‌ماه با شعار «خواندن، گفت‌و‌گو با جهان» افتتاح شد و تا 26 همین ماه در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) دایر است.

captcha