کد خبر: 3285338
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۰

اظهارات سخنگوی وزارت خارجه در خصوص حملات هوایی عربستان به یمن

گروه سیاسی: مرضیه افخم با اشاره به حملات بی‌هدف عربستان در یمن و استفاده از سلاح‌های ممنوعه با هدف و قصد افزایش تعداد کشته‌ها افزود: این گونه اقدامات نسل‌کشی و در مغایرت کامل با قوانین بین‌المللی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از اداره کل دیپلماسی رسانه‌ای وزارت امور خارجه، مرضیه افخم، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان تداوم و تشدید حملات هوایی عربستان به یمن و بمباران مناطق مسکونی و پرجمعیت به ویژه در شمال یمن را محکوم کرد و با اشاره به گذشت بیش از چهل روز از حملات  بی‌هدف و بدون تمایز بین مراکز نظامی و غیرنظامی یمن و استفاده از سلاح‌های ممنوعه با هدف و قصد افزایش تعداد کشته‌ها افزود: این گونه اقدامات نسل‌کشی و در مغایرت کامل با قوانین بین‌المللی است.

افخم خواستار ایفای نقش فعال سازمان ملل جهت توقف حمله علیه مردم بی‌دفاع یمن و سرعت بخشیدن در امر امدادرسانی به مردم مظلوم و آسیب‌دیده این کشور شد و اضافه کرد: انتظار می‌رود برای جلوگیری از استمرار فجایع رقت‌بار انسانی در یمن، همه نهادهای تخصصی و مسئول با فوریت وارد عمل شوند.

سخنگوی وزارت خارجه خاطرنشان کرد: مسیر جدید ارسال کمک‌های ایران هماهنگ شده است و امیدواریم کمک‌های انسان‌دوستانه ایران بدون مشکل و مانع‌تراشی به دست مردم یمن برسد.

captcha