کد خبر: 3293107
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۳
امام جمعه نجف اشرف:

طرح تقسیم عراق بیانگر حمایت از داعش است

شعب خارجی: حجت‌الاسلام سید صدرالدین قبانچی تأکید کرد: طرح تقسیم عراق بیانگر پشتیبانی و حمایت از داعش است و همه جریان‌های عراقی این طرح را رد می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در بغداد، امام جمعه نجف اشرف گفت: طرح تقسیم عراق بیانگر کمک و پشتیبانی از داعش است و اکنون ۱۴ هزار رزمنده بسیج مردمی آماده آزادسازی موصل هستند. 
سیدصدرالدین قبانچی که در حسینیه بزرگ فاطمیه نجف سخن می‌گفت، از تلاش‌های وزیر جوانان و ورزش در برداشتن ممنوعیت استفاده از ورزشگاه‌های عراقی قدردانی و تأکید کرد: بدانید که مسئله جوانان و ورزش مسئله‌ای حاشیه‌ای نیست و باید نسبت به این موضوع مهم اهتمام ورزید.
امام جمعه نجف اشرف افزود: تمام جریان‌های مردمی در عراق اعم از عرب، کرد و ترکمن طرح تقسیم عراق را که توسط آمریکا اعلام شده است، رد می‌کنند.
وی تصریح کرد: اگر دنیا برای رویارویی با داعش صادق است، پس بداند که هرگونه سخنی پیرامون تجزیه عراق، نوعی حمایت از داعش، برنامه‌ها و حضور این جریان است.
قبانچی بیان کرد: مرجعیت در این مورد تأکید کرده بود که ما برای نابودی داعش چاره‌ای جز اتحاد نداریم؛ زیرا اگر متفرق باشیم، لقمه آسانی برای گروهک داعش خواهیم بود.
امام جمعه نجف اشرف گفت: آمریکا بعد از این‌که اعتراض شدید مردم را در مورد طرح تجزیه عراق مشاهد کرد و پاسخ مثبتی نشنید، امروز به‌طور رسمی اعلام کرد که آنها عراقی یکپارچه می‌خواهند.
قبانچی با اعلام آمادگی 14 هزار رزمنده بسیج مردمی جهت آزادسازی موصل، بر ضرورت حل و فصل مشکلات فنی و سیاسی که پیشرفت به سوی این استان را با تأخیر مواجه می‌سازد، تأکید کرد.

captcha