کد خبر: 3311400
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۹

فعالیت ۸ خانه قرآن شهری و روستایی در فیروزآباد

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی فیروزآباد از فعالیت هشت خانه قرآن روستایی و شهری در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام حمزه عبدی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی فیروزآباد امروز، 16 خرداد‌ماه در جمع خبرنگاران از فعالیت 8 خانه قرآن روستایی و شهری در این شهرستان خبر داد و گفت: تاکنون این تعداد خانه قرآن از اداره تبلیغات اسلامی مجوز دریافت کرده‌اند که 6 خانه قرآن روستایی و 2 خانه قرآن در شهر مشغول به فعالیت هستند.
وی اظهار کرد: اخیراً با همکاری بخشداری میمند و دهیار روستای پرزیتون از توابع بخش میمند فیروزآباد مجوز فعالیت خانه قرآن روستایی این روستا صادر شد.
عبدی اظهار کرد: خانه قرآن روستائی به‌منظور آشنائی و آگاه بخشی علوم قرآنی به مردم روستا به‌ویژه تشکیل کلاس‌های قرآن اعم از روخوانی وروان‌خوانی با نظارت اداره تبلیغات اسلامی تأسیس می‌شود.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی فیروزآباد تصریح کرد: با هماهنگی به عمل آمده با بخشداران و دهیاران منطقه، اداره تبلیغات اسلامی آمادگی دارد در صورت دارا بودن واجدین شرایط برای سایر روستاهای نیز خانه قرآن روستایی و برای شهرها نیر خانه قرآن شهری تأسیس و مجوز فعالیت صادر کند.

captcha