کد خبر: 3313243
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۵

رونمایی از نرم‌افزار «واقعیت افزوده قرآن» در مشهد

گروه فضای مجازی: نرم‌افزار «واقعیت افزوده قرآن» صبح امروز در هم‌اندیشی افق رسانه‌های دیجیتال در پایتخت فرهنگی جهان اسلام رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، نرم‌افزار«واقعیت افزوده قرآن» در هم‌اندیشی افق رسانه‌های دیجیتال در پایتخت فرهنگی جهان اسلام صبح امروز، 21 خردادماه در مشهد رونمایی شد.

بر اساس این گزارش این نرم‌افزار، قابلیت‌های فروانی دارد که طی برنامه نویسی صورت گرفته، قابلیت قرائت، معنی و تفسیر قرآن برای این نرم‌افزار طراحی شده است.

برای استفاده از این نرم افزار تنها کافی است دوربین نرم افزار هوشمند خود که می تواند گوشی یا تبلت باشد را بر روی صفحه قرآن قرار داد، با لمس صفحه نمایش برای نخستین بار قرائت، با لمس دوباره آن معنی و با لمس صفحه نمایش برای سومین بار تفسیر قرآن را می‌شنویم.

این نرم افزار قابلیت های دیگری نیز دارد و می تواند از آن برای بحث پزشکی معماری و تمام چیزهایی که نیازمند سه بعدی شدن دارد استفاده کرد.

در ادامه این مراسم از طرح تابستانه دیجیتال، سامانه «امروز در شهر» بسته نرم‌افزاری CMS و دو روبات به نام رایان و راکان رونمایی شد. همچنین مجوز سه مجتمع دیجیتال امام رضا(ع)، مرکز فناوری اطلاعات پارمیس و مرکز فناوری دیجیتال قائم(عج) و دیجیتال همتا رسانه صادر شد.

یاداور می‌شود، در هم‌اندیشی افق رسانه‌های دیجیتال در پایتخت فرهنگی جهان اسلام، اعضای شورای راهبردی فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال استان معرفی شدند.

captcha