کد خبر: 3313798
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۴
سقاچی اظهار کرد:

اجرای طرح «سلامت معنوی» در ۶۲ بیمارستان کشور/ پرستاران با احکام نماز آشنا می‌شوند

گروه اجتماعی: قائم‌مقام ستاد اقامه نماز فارس از اجرای طرح «سلامت معنوی» در ۶۲ بیمارستان کشور خبر داد و گفت: این طرح در قالب دوره آموزشی احکام نماز ویژه پرستاران و بهیاران اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام علی سقاچی، قائم‌مقام ستاد اقامه نماز فارس امروز، 23 خرداد‌ماه در حاشیه برگزاری گردهمایی دبیران این ستاد در شهرستان‌های فارس که در محل باغ خانواده حیدری شیراز برگزار شد، از اجرای برنامه‌های مختلفی از سوی این ستاد خبر داد و گفت: یکی از برنامه‌های این ستاد، برگزاری دوره آموزشی احکام نماز به مدت 10 ساعت ویژه پرستاران و بهیاران بیمارستان‌هاست.
وی با بیان اینکه این دوره در قالب طرح سلامت معنوی با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار می‌شود، افزود: این طرح در 62 بیمارستان کشور اجرا می‌شود که در استان فارس طرح مذکور به یاری خدا در 3 بیمارستان برگزار خواهد شد.
سقاچی عنوان کرد: در این طرح، پرستاران، بهیاران و گروهی از بیماران بیمارستان‌ها در باره احکام شرعی مورد نیاز بیماران در زمینه اجرای فریضه نماز آموزش های لازم را فرا می‌گیرند.

قائم‌مقام ستاد اقامه نماز فارس با اشاره به اهداف اجرای این طرح ابراز کرد: توجه به سلامت معنوی و نقش معنوی نماز در بهبود بیماران و رونق بخشیدن به نماز جماعت مراکز درمانی و بیمارستان‌ها از اهداف اجرای این طرح است.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به دیگر فعالیت‌های این ستاد عوان کرد: امسال برای اولین بار در شهرستان‌های فارس در هر شهرستان 4 نفر خواهر و 4 نفر برادر به عنوان یاور نماز مشغول به کار می‌شوند تا برنامه‌های ستاد اقامه نماز را در شهرستان‌های خود دنبال کنند.
سقاچی تصریح کرد: طرح یاوران نماز یکی از برنامه‌های جدید ستاد اقامه نماز فارس است که به جد در دانشگاه‌ها، دبیرستان‌ها و مجامع عمومی دنبال خواهیم کرد.
قائم مقام ستاد اقامه نماز فارس در پایان به برگزاری گردهمایی دبیران اقامه نماز شهرستان‌های فارس اشاره کرد و گفت: در این گردهمایی برنامه‌های آموزشی و فرهنگی ستاد اقامه نماز توجیه و اعلام می‌شود تا هر کدام در طول سال در شهرستان‌های فارس نیز اجرا شوند.

captcha