کد خبر: 3316519
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۱

مشهد با برگزاری ۵۹ جلسه قرآن به میزبانی ماه رمضان رفته است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مردم مشهد با برگزاری ۵۹ جلسه قرآن توسط ۵۴ استاد به میزبانی ماه رمضان رفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، مردم مشهد در جوار بارگاه منور رضوی با برگزاری 59 جلسه قرآن توسط 54 استاد به میزبانی ماه رمضان رفته است.

براساس این گزارش، جلسه مرکزی تلاوت قرآن جامعه قاریان قرآن مشهد واقع در چهارراه شهدا، مسجد کرامت پس از افطار توسط سیدمجتبی‌سادات‌فاطمی و غلامرضا باوجدان مدیریت می‌شود.

سیدجواد سادات فاطمی نیز مدیریت جلسه قرآن مسجد حوض لقمان که در میدان شهدا واقع شده را از ساعت 22:30 تا 1:30 بامداد عهده‌دار است، همچنین جلسه قرآن مدرسه علمیه سجادیه خیابان خسروی نو بعد از پمپ بنزین کوچه شوکت‌الدوله پس از افطار با مدیریت محمدجواد پناهی دایر است.

جلسه دیگر جامعه قاریان قرآن مشهد توسط  کاظم محمدزاده و احمد صفرزاده در حسینیه خیاط‌ها واقع در میدان شهدا پس از افطار پذیرای قرآن دوستان است، همچنین جامعه قاریان قرآن مشهد برای جانبازان آسایشگاه بوستان ملت نیز جلسه قرآن دارد که این جلسه پس از نماز ظهر و عصر برگزار می‌شود.

مهدی حسنی نیز در این ایام دو جلسه قرآن در دو مکان مسجد حضرت ابوالفضل(ع) واقع در ملک‌الشعراء بهار ٢٠ و بلوار استقلال، نرسیده به چهارراه میلاد، مرکز حفظ قرآن دارد که زمان این دو جلسه به ترتیب پس از افطار و قبل از اذان مغرب و عشاء در نظر گرفته شده است.

علی امیری دلویی یکی دیگر از اساتید مشهدی است که در ماه مبارک رمضان جلسه قرآن مسجدامام حسین(ع) که در آب و برق، هفت تیر ٢٩ (شقایق۶) واقع شده را پس از افطار مدیریت می‌کند.

مسجد هجرت در بلوار شهید دستغیب، خیابان بیستون و مسجد صاحب الزمان(عج) در توس 13 نیز به ترتیب قبل و پس از افطار میزبان جلسات قرآن جعفر عرفانیان و اسماعیل عابدیان هستند، همچنین توحید مقدس و مهدی نیک مسئولیت جلسه سیاری در منطقه سیدرضی با عنوان متوسلین به چهارده معصوم(ع) را بر عهده دارند.

جعفر کرباسی، جلال نجاتیان، جواد خلیلی و جواد زرسازان نیز به ترتیب جلسات دیگر جامعه قاریان قرآن مشهد را در موسوی قوچانی 25، بلوک دو، منزل غضنفری، مسجد امام حسین(ع) در میدان 10 دی، مسجد امیرالمومنین(ع) در 30 متری طلاب، مفتح 34 و مسجد جوادالائمه(ع) واقع در خیابان سرخس نرسیده به پل راه آهن مدیریت می‌کنند. 

بر اساس این گزارش، مسجد منتظرین قائم آل محمد(عج) واقع در شیرازی 21 پس از افطار میزبان جلسه قرآن حجت‌الاسلام ‌غلامرضا رحیمی و محمدصادق شوکتیان است و جلسه حسن هادی‌زاده نیز در اندیشه 60، چهارراه اول سمت راست، مجتمع فرهنگ، بلوک 15، واحد یک قبل از افطار برگزار می‌شود.

جلسات قرآن اساتیدی همچون حمید حبیبی، حمیدرضا چینی فروش، خلیل الله مستمند و علی احمدآبادی در حسینیه رسول اکرم(ص) واقع در خیابان 17 شهریور، جنب خانه شهید، حسینیه شرکت گاز در بلوار شهید صادقی، بلوار ارشاد، مسجد ابوالفضلی(ع) در عبدالمطلب 22، نکاح ۷ و مسجد جوادالائمه(ع) در میدان شهدا به ترتیب پس از افطار برپا است.

همچنین، رسول شرف‌الدین ‌شیرازی ویژه نوجوانان در خیابان طبرسی، روبروی کوچه جوادیه، حسینیه کربلایی‌ها پس از افطار به آموزش روخوانی قرآن می‌پردازد و همچنین علی اکبر غلامپور، علی سراجی و علی غلامی‌مقدم به ترتیب جلسات قرآن را پس از افطار در مکان هایی همچون مسجد امام صادق(ع) در نبش کلاهدوز 37.1، مسجد آیت‌الله فقیه سبزواری در 30 متری طلاب، مفتّح 4 و مسجد فاطمیه(س) در آزادشهر، امامت 54 بر عهده دارند.

حسین آمنا نیز به‌عنوان یکی دیگر از اساتید قرآن به مدیریت دو جلسه قرآن می پردازد که جلسه بهداری شمال شرق سپاه واقع در قاسم آباد، امامیه 17 پس از افطار و جلسه دیگر وی در بهداری روستای چاه خاصه واقع در جاده شاندیز هر روز صبح ساعت 11 در حال برگزاری است.

مسئولیت جلسه قرآن مسجد جوادالائمه(ع) در هاشمیه 35، ساعت 18:30 الی 19:45 برعهده علی محمدی است و غلامحسین تقدمی صابری، کبیر قلندرزاده، مجتبی فردوسیان، مجید جودوی و محمد دریادل عهده دار جلسات قرآن در مسجد ابوالفضلی(ع) در گلشهر، فلکه دوم، حسینیه هراتیها میدان بسیج، بیت الصادق(ع) مکتب جعفری در خیابان طبرسی، مسجد تربتی‌ها در خیابان امام رضا(ع) و مسجد سجاد در چهارراه شیرودی هستند.

بنای اصغریه در خیابان دانش شرقی 8 و مسجد المهدی(عج) در مفتح 17 به ترتیب میزبان جلسات قرآن محمد علیزاده و محمدعلی دوستی است و در مسجد 12 امامی‌ها در عبادی 2، محمدزاده 7، شبستان یک مسجد گوهرشاد حرم مطهر رضوی، آسایشگاه فیاض‌بخش در میدان قائم و میدان توحید، نبش سنایی 14، زنگ پنجم نیز جلسات دیگر مشهد به ترتیب با مسئولیت محمدمهدی جاوادنی گلپرور، مهدی نصیری، ناصر مقدسی و حسن علمی برگزار می‌شود.

حسین نیساری و حجت‌الاسلام احمد نعمتی به ترتیب قبل و بعد از افطار مدیریت جلسه قرآن در مسجد النبی(ص) واقع در مطهری شمالی 36 را بر عهده دارند و همچنین دارالقرآن محمدی در بلوار قرنی، مؤسسه صراط در چهارراه پل خاکی، مسجد تهرانی‌ها در گنبد سبز، مؤسسه آیات در مطهری شمالی 22 به ترتیب میزبان جلسات قرآن حسین ایزدی، هاشم زاهد مقدم، مصطفی حاجی حسنی‌کارگر و  محمدجواد پناهی هستند.

محمدرضا صدیق عهده دار دو جلسه قرآن طی ماه رمضان در مکان هایی همچون مسجد قبا در بلوار خیام، خیام 21  قبل از افطار و مسجد امام رضا(ع) در پیروزی 15  است و رسول شهرکی قبل از افطار جلسه قرآنی را در مجموعه ورزشی مرحوم جعفریان واقع در بزرگراه فجر، بلوارآوینی، بین آوینی 2 و 4  مدیریت می‌کند.

حسن نوروزی جلسه قرآن در مسجد اورعی واقع در خیابان آیت الله عبادی، چهارراه راه آهن عهده دار است و رضا لطفی پور، الیاس نوعی دربان و حسن محمدی به ترتیب به مدیریت جلسات قرآن در مسجد حضرت زینب(س) در شهرک شهید رجائی، حر 13، مسجد صاحب الزمان(عج) در خیابان آیت‌الله عبادی، کوچه شهید نیکنام و حسینیه شهید آستانه پرست در خیابان امام رضا 19 می‌پردازند.

مسجد امام حسین(ع) در عبدالمطلب 7، هنرور 6 ظهرها میزبان جلسه قرآن مهرداد نظامی است و جلسات قرآن محمدصادق علیان نوغانی، محمد بردبار و سعید کربلائی به ترتیب در حسینیه آیت‌الله سید جواد خامنه‌ای در خیابان خسروی، اندرزگو 14، مسجد پنج تن در خیابان مجد، مجد 14 و حسینیه مصباح المهدی در حر عاملی 36 پس از افطار در حال برگزاری است.

captcha