کد خبر: 3317348
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۴

شیخ الازهر: شیعیان و اهل سنت یک امت واحد هستند

گروه بین‌الملل: احمد الطیب، شیخ الأزهر تأکید کرد که شیعیان و اهل سنت همگی مسلمان و مؤمن هستند و یک امت واحد را تشکیل می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «الیوم السابع»، شیخ احمد الطیب در سخنان روزانه خود که اندکی پیش از افطار از شبکه ماهواره‌ای «المصریه» پخش می‌شود، گفت: شیعه و سنی همه فرزندان یک دین هستند و در یک قایق قرار دارند.
وی افزود: مرکز اسلامی الازهر خواهان وحدت امت اسلام است، چرا که اکنون زمان اختلاف و تفرقه نیست.
الطیب اظهار داشت: این روزها بسیار گفته می‌شود که کشورهای اهل سنت در معرض تهاجم دیگر مذاهب اسلامی قرار دارند و آنان در حال دخالت در امور داخلی سایر کشورها هستند که این صحت ندارد و این مسائل سیاسی درحال تبدیل شدن به جنگ و درگیری است.
شیخ الازهر تأکید کرد: ما از هم‌اکنون به جوانان اهل تسنن مصونیت بخشیده‌ایم و از آنها می‌خواهیم تا این سخنان را باور نکنند، زیرا دروغ و ساختگی است و انسان مؤمن راستین هرگز این تفرقه‌افکنی‌ها را باور نمی‌کند.
تناقض‌گویی های شیخ الازهر درباره شیعه
اما شیخ الازهر در بخش دیگری از سخنان خود به تناقض‌گویی درباره شیعه پرداخت و با بیان اینکه صحابی کسی است که با پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) همنشین بوده است و این برخلاف دیدار لحظه‌ای با پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) است، گفت: یکی از مهم‌ترین مسائلی که باعث اختلاف بین شیعه و سنی شده است، قضیه عدالت صحابه است؛ اهل سنت و جماعت معتقدند که همه صحابه پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) عادل هستند؛ لذا هرصحابی که مصاحبتش با پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) ثابت شود، باید صفت عدل نیز برایش اثبات شود زیرا عدالت و مصاحبت دو روی یک سکه هستند.
وی مدعی شد: اهل سنت معتقدند که صحابه عادلند، اما شیعه متاسفانه این قضیه را انکار می‌کنند و اعتقادی به عدالت صحابه ندارند و باب نقد را بر صحابه پیامبر(ص) گشوده‌اند و گاهی اوقات این نقد به تکفیر صحابه منجر می‌شود.

علی
|
-
|
۱۳۹۴/۰۴/۰۱ - ۱۵:۲۸
0
0
وقتی خدا بخواد شخصی رو عذاب کنه اول عقلشو میگیره
captcha