کد خبر: 3319942
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۲

حضور صدها هزار فلسطینی در دومین نماز جمعه ماه رمضان در مسجدالاقصی + عکس

گروه بین‌الملل: نزدیک به ۳۵۰ هزار فلسطینی با وجود تدابیر شدید امنیتی رژیم صهیونیستی، در دومین نماز جمعه ماه مبارک رمضان در مسجدالاقصی شرکت کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری بین‌المللی اسلامی(اینا)، نزدیک به 350 هزار فلسطینی با وجود تدابیر شدید امنیتی رژیم صهیونیستی، دومین نماز جمعه ماه مبارک رمضان را در مسجدالاقصی به جا آوردند.
شیخ عزام الخطیب، مدیرکل اوقاف قدس و امور مسجدالاقصی در این باره گفت: حدود 350 هزار فلسطینی در نماز جمعه این هفته ماه رمضان شرکت کردند که بیشتر آنها از ساکنان کرانه باختری بودند.
همچنین، شیخ اسماعیل نواهضه، خطیب مسجدالاقصی خطبه‌های دومین نماز جمعه ماه مبارک رمضان را به سخن از فضیلت‌های ماه مبارک رمضان اختصاص داد.
بر پایه این گزارش، نمازگزاران از ساعات اولیه صبح جمعه عازم مسجدالاقصی شدند و خیابان‌های شهر قدس و اطراف شهر قدیمی شاهد ازدحام جمعیت بود.
همچنین کوچه‌های بخش قدیمی قدس و به خصوص اطراف مسجدالاقصی مملو از نماگزاران فلسطینی بود.
یکی از فلسطینیان در این باره گفت: «برای من رسیدن به مسجدالاقصی مهم بود. صهیونیست‌ها هر روز به مسجدالاقصی حمله می‌کنند و ملت فلسین را تحت فشار قرار می‌دهند. در این شرایط ما باید از مسجدالاقصی دفاع کنیم. هرچند جوانان نتوانستند وارد مسجدالاقصی شوند اما ما حضور پیدا کردیم».
پیش از این، پلیس رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرده بود که هزاران نفر از نیروهای پلیس و گارد مرزی به فرماندهی سرلشگر «موشیه ادری» از صبح جمعه در قدس، محله‌های شرقی، شهر قدیمی و دو گذرگاه قلندیا در شمال قدس و گذرگاه بیت لحم مستقر می‌شوند.
در این بیانیه آمده بود که تنها به مردان بالای 40 سال ساکن کرانه باختری اجازه ورود به قدس اشغالی برای به جا آوردن نماز جمعه در مسجدالاقصی داده می‌شود و زنان از هر گروه سنی می‌توانند بدون هیچ محدودیتی به مسجدالاقصی وارد شوند.
 

captcha