کد خبر: 3320575
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۲

ساماندهی ۲۳ گلزار شهدای قم تا پایان سال جاری

گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران قم گفت: تکمیل ساماندهی ۲۳ گلزار شهدای استان تا پایان امسال در کارگروه گلزارها تصویب شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، سردار سید جواد هاشمی با اعلام این خبر افزود: در این کارگروه همچنین مقرر شد تا کلیه گلزارها درمناطق روستایی تحویل شده به دهیاریها بر اساس دستورالعمل حافظان گلزارها، توسط آنها و شوراهای دهستان حفظ و مرمت و نگهداری شود.

وی ریاست این کارگروه را برعهده استاندار و دبیری بنیاد شهید و امور ایثارگران قم عنوان کرد و گفت: همچنین کلیه گلزارهایی که کار ساماندهی آنها درحال انجام است و 10 گلزار تک مزاری که ساماندهی آنها آغاز نشده تا پایان امسال به اتمام می‌رسد.

هاشمی اضافه کرد: برای ساماندهی 24 گلزار باقی مانده نیز در صورت تامین هزینه اقدام لازم صورت می‌گیرد. 71 گلزار دراین استان وجود دارد که تاکنون کار ساماندهی 36 گلزار خاتمه یافته است.

captcha