کد خبر: 3323733
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۴ - ۰۲:۲۴
نماینده مجلس بیان کرد:

آمادگی مردم مشهد برای میزبانی در سال ۲۰۱۷ ضروری است/انتقاد از ساعت برپایی نمایشگاه قرآن

گروه اجتماعی: نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی آماده‌کردن مردم مشهد برای میزبانی از مهمانان این شهر در سال ۲۰۱۷ را از مهم‌ترین برنامه‌های مسئولان و فعالان فرهنگی عنوان کرد.

حجت‌الاسلام محمدحسین حسین‌زاده‌بحرینی، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) از خراسان رضوی با اشاره به اهمیت انتخاب مشهد به عنوان پایتخت جهان اسلام در سال 2017 اظهار کرد: مهم‌ترین برنامه ما باید آماده‌سازی مردم مشهد برای میزبانی باشد و اگر این مهم رخ دهد، آنگاه زیباسازی شهری هم به چشم خواهد آمد.

حجت‌الاسلام حسین‌زاده‌بحرینی برگزاری دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد را نوعی مشق و تمرین برای معرفی بهتر چهره واقعی مشهد در زمان برگزاری مراسم اصلی در سال 2017  توسط فعالان فرهنگی دانست و گفت: شبیه این کار در سطح وسیع‌تر با برنامه‌ریزی دقیق‌تر و عمق بیشتر در آن زمان باید انجام شود لذا می‌توان گفت برگزاری این نمایشگاه تمرینی است تا در آن زمان با قدرت بیشتری، مشهد، مفاخر فرهنگی مشهد و موضوعات فرهنگی شهر را به خوبی معرفی کنیم.

وی معرفی قرآن، معارف قرآنی و حدیثی را داری پیوند وسیع با شهر مشهد دانست و ادامه داد: این مسائل با پیشینه مشهد و با بزرگ‌ترین میهمان این شهر یعنی حضرت رضا(ع) که در طول تاریخ در مشهد مقیم بوده، ارتباط نزدیکی دارد لذا فعالان فرهنگی مشهد باید کاملا برای زمان برگزاری نمایشگاه در سال 2017 آماده باشند.

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فرصت مشهد 2017، فرصت مغتنمی است که مشهد به عنوان شهر امام رضا(ع) و نه فقط به عنوان یک شهر مدرن معرفی شود، اظهار کرد: این خطری است که من نگران آن هستم از همین رو اگر فعالان و مسئولان فرهنگی، حوزه علمیه و دانشگاه مشهد از هم اکنون شروع نکنند، در آن زمان دچار عقب‌ماندگی می‌شویم.

وی کارهای مربوط به فضاسازی شهری برای مشهد 2017 شامل بنر و پوستر را کافی ندانست و گفت: قطعا کارهایی که انجام شده و صورت می‌گیرد، کافی نیست ولی آنچه برای ما از همه مهم‌تر است و اگر برنامه‌ریزی داشته باشیم، می‌توانیم طی مدت زمان باقی‌مانده آن را انجام دهیم، آماده‌کردن مردم مشهد برای میزبانی از مهمانانی این شهر در سال 2017 است.

حجت‌الاسلام حسین‌زاده‌بحرینی در همین راستا ادامه داد: یک میهمان که در آن زمان وارد شهر مشهد می‌شود، بیشتر از نگاه کردن به در و دیوار شهر به رفتار و منش مردم توجه می‌کند بنابراین باید از رفتار ما این همسایگی با امام رضا(ع) نمود داشته باشد و اگر این اتفاق بیافتد، وجود زیباسازی شهر مفید خواهد بود.

وی اظهار کرد: ما باید باز هم به جلو برویم و همه کسانی که به نوعی با میهمانان در ارتباط خواهند بود، مانند رانندگان وسایل نقلیه عمومی، کارکنان فرودگاه، هتل‌ها و حتی خادمان حرم امام رضا(ع) باید آموزش‌های لازم را فراگیرند که چطور با میهمانان برخورد کنند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با زنده و پرنشاط خواندن دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد عنوان کرد: در این نمایشگاه برخلاف بسیاری از نمایشگاه‌ها هم بازدیدکننده‌ها خیلی بانشاط بوده و هم غرفه‌داران با انگیزه به اطلاع‌رسانی و خدمات‌رسانی پرداختند.

وی افرادی که طی 9 دوره گذشته در نمایشگاه حضور داشته‌اند را بهترین افراد برای نقادی این نمایشگاه دانست و ادامه داد: خبرنگاران، غرفه‌داران و مسئولان برگزاری این نمایشگاه بهتر از هر کسی نقاط قوت و ضعف آن را می‌توانند پیش‌بینی کنند اما نامناسب بودن زمان برگزاری این نمایشگاه بیشتر از مشکلات دیگر به چشم می‌آید.

حجت‌الاسلام حسین‌زاده‌بحرینی مصادف شدن آغاز این نمایشگاه با گرمای هوا را باعث کاهش آمار بازدید در ساعات اولیه نمایشگاه عنوان کرد و گفت: یکی از شاخص‌هایی که نشان‌دهنده مورد استقبال بودن یک نمایشگاه است، هجوم بازدیدکننده‌ها در ساعات اولیه است و چون ساعت اولیه نامناسب بوده، به نظر می‌رسد مردم استقبال نمی‌کنند اما اگر این نمایشگاه از ساعت 8 تا 1 بامداد برگزار می‌شد، برای بازدید مردم مناسب‌تر بود.

captcha