کد خبر: 3326973
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۹
سلطانیان:

استفاده نابجا از علم، خلاف دیدگاه قرآن است

گروه اجتماعی: یک کارشناس مذهبی گفت: استفاده نابجا از علم، خلاف دیدگاه قرآن است، زیرا قرآن می‌گوید که از علم باید به نحو احسن استفاده شود.

حجت‌الاسلام سعید سلطانیان، کارشناس مذهبی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، اظهار کرد: اگر به قرآن و سبک زندگی اهل بیت(ع) رجوع و توجه کنیم، مشخص می‌شود که اکنون تا چه اندازه در زندگی فردی و اجتماعی  از آن ها فاصله گرفته‌ایم.
وی افزود: در جامعه  یک سری الگوهایی وجود دارد که این الگوها هیچ‌گونه سنخیتی با اسلام و سبک زندگی ائمه معصومین(ع) ندارد و  روز به روز نیز افزایش پیدا می‌کند.
مسئول پاسخ‌گویی به سؤالات اعتقادی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان کرد: ضرورت امروز جامعه آن هم در شرایط فعلی در این است  که الگو و سبک زندگی  اسلام و ائمه معصومین (ع) را به عنوان الگوی و سبک زندگی فردی و اجتماعی خود قرار  داده و راه  آنان را ادامه دهیم.
وی درادامه گفت: اولین آیه که برحضرت رسول اکرم (ص) نازل شد پیرامون علم بود، برهمین اساس معجزه بودن قرآن به علم است، زیرا تفکر در خلقت آسمان و زمین، علم امروزی را به دنبال دارد.
سلطانیان با اشاره به اینکه در قرآن آیه‌های متعددی درباره علم و تفکر است، خاطرنشان کرد:  قرآن از علم دفاع کرده  و هر امری که با عقل سازگار  باشد، در قرآن بیان شده است.

وی با بیان اینکه بشر از علم و فناوری‌های روز به‌درستی و برای خدمت به انسان‌ها استفاده نمی‌کند، گفت: استفاده نابجا از علم، خلاف دیدگاه قرآن است، زیرا قرآن می‌گوید که از علم باید  به نحو احسن استفاده شود.
این کارشناس مذهبی با اشاره به اینکه به برخی از علوم در قرآن اشاره شده است، گفت: به‌طور مثال فعل و انفعالات مربوط به زمین که در علم های مختلف نظیر فیزیک  و شیمی مورد بحث قرار می‌گیرد، در قرآن نیز به آن‌ها اشاره شده است.

captcha