کد خبر: 3327127
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۴

کمک ۴۰ میلیون تومانی خیرین به خانواده زندانیان اسد‌آباد

گروه اجتماعی: مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان اسد‌آباد از جمع‌آوری کمک ۴۰ میلیون تومانی خیرین در جشن حمایت خانواده زندانیان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان‌های همدان مرادعلی محمدی ندیم، مدیر عامل انجمن حمایت زندانیان اسد‌آباد در گفت‌و‌گویی اظهار کرد: خیرین 40 میلیون تومان در جشن حمایت خانواده زندانیان اهدا کردند.

وی افزود‌: به منظور حمایت از زندانیان و خانواده‌های آنان ضیافتی با حضور امام جمعه‌، دادستان، اعضای هیئت مدیره و جمعی از نیکوکاران در اسد‌آباد برگزار شد در این جشن مبلغ 40 میلیون تومان جمع‌آوری شد و برای حمایت از خانواده‌های زندانیان آبرومند به کار گرفته خواهد شد‌.

محمدی ندیم اضافه کرد: هرچند انجمن حمایت از زندانیان  اسدآباد تازه تأسیس است و در ابتدای راه و هدف خود قرار دارد ولی با اقدامات خوبی که طی ماه‌های گذشته صورت گرفته، روند پیشرفت امور چشم‌گیر و قابل توجه است.

captcha