کد خبر: 3328896
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۸
دکتر روحانی در تماس تلفنی نخست وزیر انگلستان:

پایبندی طرفین به تعهداتشان، اصلی‌ترین عامل موفقیت در روند اجرایی مذاکرات است

گروه سیاسی: رئیس جمهوری در تماس تلفنی دیوید کامرون، نخست وزیر انگلستان با ایشان، با اشاره به نقش آن کشور در پیشبرد مذاکرات اظهار کرد: خوشحالیم که در این مذاکرات به نتیجه برد- برد دست پیدا کردیم؛ لذا ضرورت دارد تمام کشورهای عضو ۱+۵ در خصوص اجرایی شدن قدم‌های بعدی توافق هسته‌ای تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در این گفت‌و‌گوی تلفنی که عصر پنجشنبه انجام شد، با قدردانی از نقش سازنده انگلستان در این مذاکرات، گفت: پایبندی طرفین به انجام تعهداتشان اصلی ترین عامل موفقیت در تداوم روند اجرایی مذاکرات است.

دکتر روحانی در مورد روابط دو کشور نیز با اشاره به سابقه روابط و تجربه‌های دشوار گذشته، اظهار کرد: ما خواهان روابطی بر مبنای منافع و احترام متقابل هستیم و فکر می‌کنم ظرفیت لازم برای بازسازی روابط ایران و بریتانیا وجود دارد.
رئیس جمهور در این گفت‌و‌گو با تبیین اوضاع خطرناک منطقه، به نقش مخرب گروه‌های تروریستی پرداخت و گفت: امروز گروه‌های تروریستی القاعده و داعش و امثال آنها در کل منطقه در حال فعالیت و آتش‌افروزی هستند که این موضوعی حاد و خطرناک در منطقه است.
دکتر روحانی با اشاره به اقدامات ثبات‌آفرین کشورمان در مقابله با تروریسم و بیان کمک‌های بیش از یک‌ساله ایران به دولت و ارتش عراق در مواجهه با گروه‌های تروریستی افزود: اگر تمامی کشورها همه توان خود را در مبارزه با تروریسم به کار نگیرند این پدیده شوم دامن بسیاری از کشورها از جمله اروپا را نیز خواهد گرفت.
رئیس جمهور در زمینه بحران‌های منطقه‌ای، به وضعیت نابسامان و فاجعه بار غذایی و دارویی مردم یمن اشاره کرد و گفت: برای ما قابل قبول نیست که کشوری بخواهد با بکارگیری نیروی هوایی به بمباران مردم بی‌گناه در منطقه دست بزند.
نخست وزیر انگلستان نیز در این مکالمه تلفنی ضمن تبریک موفقیت‌های به دست آمده به رئیس جمهوری کشورمان، از نقش بسیار سازنده ایشان در حصول این توافق قدردانی نمود و گفت: جنابعالی نقش بسیار سازنده‌ای برای فراهم آمدن این توافق داشتید. ما تلاش خواهیم کرد تا در مراحل بعد نیز این توافق اجرایی و عملیاتی شود.
دیوید کامرون در زمینه مبارزه با تروریسم اظهار کرد: ما هم تروریست‌ها را بسیار خطرناک می دانیم و باید برای از بین بردن آنان اقدام نماییم. ما می‌دانیم این امر خطری برای کل منطقه است و باید با آن مقابله شود.
در این مکالمه تلفنی طرفین آخرین وضعیت بازگشایی سفارتخانه‌های دو کشور را نیز مورد بررسی قرار داده و ابراز امیدواری نمودند تا وزارت خارجه‌های دو کشور بتوانند اقدامات خود را در این زمینه به انجام برسانند.

captcha