کد خبر: 3332453
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۰
شاهسونی خبر داد:

آغاز ثبت‌نام طرح بین‌المللی «قرآن فراتر از مرزها» در بیت‌الاحزان/ اولویت کشورهای آفریقای جنوبی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) از آغاز ثبت نام طرح بین‌المللی «قرآن فراتر از مرزها» توسط این مؤسسه خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا شاهسونی، مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با اشاره به فعالیت‌های این مؤسسه گفت: فعالیت‌های مؤسسه بیت‌الاحزان در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری و همچنین تحقق آرمان فعالیت در جهان اسلام شکل گرفته است.
وی افزود: گام بعدی این مؤسسه نیروسازی و کادرسازی قرآنی بود که بحمد الهی با گذشت بیش از 20 سال از فعالیت این مؤسسه شاهد تحقق این مسئله بودیم چنانچه حافظان کل قرآن بسیاری در مدارس شبانه‌روزی بیت‌الاحزان تربیت شده و هم‌اکنون در حال آموزش و تربیت حافظان قرآن در تمام نقاط کشور هستند.
شاهسونی عنوان کرد: اخیراً نیز جلساتی با یکسری از خیرین قرآنی داشتیم که در آن خیران جهت حمایت از فعالیت‌های قرآنی در خارج از مرزهای ایران اسلامی به خصوص در کشورهای آفریقای جنوبی اعلام آمادگی کردند تا بیت‌الاحزان بتوانند در آن کشورها نیز شعبه‌هایی جهت تربیت حافظان قرآن کریم داشته باشد.
عضو بنیاد بین‌المللی حفظ قرآن ادامه داد: در این راستا فراخوان طرحی به نام «قرآن فراتر از مرزها» جهت تربیت معلمان قرآن برای شعبه‌های خارج از کشور اعلام کردیم تا حافظان قرآن و کسانی که علاقه‌مند جهت شرکت در این طرح هستند، ثبت نام کنند.
وی با اشاره به شرایط شرکت در این طرح گفت: کسانی می‌توانند در این طرح ثبت نام کنند که به یکی از زبان‌های فرانسه، عربی و یا انگلیسی مسلط باشند و ترجیحاً نیز حافظ کل هم قرآن باشند.
شاهسونی گفت: اگر تعداد علاقه‌مند به شرکت در این طرح به حد نصاب رسید، دوره‌های تربیت معلم ویژه‌ای برای آنان برگزار خواهیم کرد تا بعد از آن بتوانند راهی کشورهای خارجی شوند ضمن اینکه اولویت اول ما کشورهای آفریقای جنوبی است.
مدیر مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) با بیان اینکه علاقه‌مندان جهت ثبت نام می‌توانند به سایت مؤسسه مراجعه کنند، گفت: مهلت خاصی برای ثبت نام در این طرح تعیین نکردیم و فعلاً در حال بررسی هستیم که آیا این طرح با استقبال مواجه می‌شود یا خیر.

captcha