کد خبر: 3335433
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۳
رضایی جواهریان:

دوستداران علم اهتمام ویژه‌ای در تکریم علما دارند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کاشان، آران و بیدگل و نطنز گفت: عاشقان و دوستداران علم که به اهمیت و جایگاه آن آگاه هستند، اهتمام ویژه‌ای نیز در راستای تکریم علما دارند.



به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، حجت‌الاسلام سیدمجتبی رضایی جواهریان، مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کاشان، آران و بیدگل و نطنز در گفت‌و‌گو با خبرنگاران با اشاره به اتمام طرح اکرام روحانیت در شهرستان‌های کاشان، نطنز و آران و بیدگل، اظهار کرد: طرح اکرام از روحانیت در سال‌های اخیر توسط  مرکز خدمات حوزه‌های علمیه در سراسر کشور اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح اکرام با هدف تکریم و دلجویی از عالمان، فقها و روحانیون اجرا می‌شود، افزود: در ماه رمضان امسال از 24 نفر علما، دانشمندان و محققان شهرهای کاشان، آران و بیدگل، ابوزیدآباد، قمصر و روستاهای این مناطق تقدیر شد.

مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کاشان، آران و بیدگل و نطنز با اشاره به آیه 18 سوره مبارکه آل عمران که خدواند متعال می‌فرماید «شهد الله انه لا اله الا هو والملائکه و اولوا العلم قائما بالقسط لا اله الا هو العزیز الحکیم»، اظهار کرد: این آیه بیانگر جایگاه اهل علم در نزد قرآن است.

رضایی جواهریان با بیان اینکه در کتاب‌های معتبری نظیر کافی، بحارالانوار و دیگر منابع  اصیل اسلامی معمولاً اولین باب‌ها در مورد علم، عالم و جایگاه و احترام آن‌ها است، بیان کرد: عاشقان و دوستداران علم که به اهمیت و جایگاه آن آگاه هستند، اهتمام ویژه‌ای نیز درراستای  تکریم علما دارند.

وی اظهار کرد: تقدیر و سپاسگزاری از زحمات عالمانی که در کمال صداقت و درستکاری، بهترین سال‌های عمر خود را در جهت تعلیم علم و عمل و ترویج مکتب اهل بیت(ع) گذرانده‌اند، یک امر واجب است.

captcha