کد خبر: 3336995
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۹
حجت‌الاسلام عبدوس بیان کرد:

مسجد؛ بهترین بستر برای تربیت و تبلیغ دین/ تذکر جوانان را بپذیریم

گروه اجتماعی: عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه کار اصلی ما تبلیغ دین بوده و بهترین بستر برای این امر مسجد است، گفت: مسجد یکی از بسترهایی است که افراد در آن تربیت و ساخته می‌شوند و فقط مختص دو رکعت نماز نیست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام محمد تقی عبدوس، عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور و دبیر جامعه وعاظ تهران، در همایش تجلیل از ائمه جماعات برگزار کننده نماز صبح مساجد مشهد که صبح امروز، هشتم مردادماه در مسجد آیت الله فقیه سبزواری مشهد برگزار شد، در ابتدا با ابراز خرسندی از برگزاری نماز صبح در بیش از 400 مسجد مشهد، عنوان کرد: این امر جای تشکر و تقدیر فراوان دارد و امیدواریم روزی این اتفاق برای همه مساجد کشور بیفتد.

وی با بیان اینکه مسجد یکی از بسترهایی است که افراد در آن تربیت و ساخته می‌شوند و فقط مختص دو رکعت نماز نیست، ادامه داد: متأسفانه بعد از پیروزی انقلاب بعضی‌ها کار روحانیت را کنار گذاشته و به سمت امور سیاسی رفته‌اند، متأسفانه ما در این زمینه منبری کم داشته به گونه‌ای که بسیاری از مساجد تهران نیز صبح‌ها بسته هستند.

حجت‌الاسلام عبدوس با اشاره اینکه کار اصلی ما تبلیغ دین است و مسجد بهترین بستر برای این امر محسوب می‌شود، عنوان کرد: امام جماعتی که سه وعده با مردم نماز بخواند و در شادی و عزای مردم دخیل باشد، بسیار تأثیرگذارتر است از امام جماعتی که از سه شب یک شب به مسجد می‌آید و دو شب دیگر نائب می‌گذارد.

دبیر جامعه وعاظ تهران ادامه داد: در جلد دوم دانشنامه قرآن و حدیث، صفحه 36 روایتی ازامام صادق(ع) آمده است که می‌فرمایند: «إِنَّ الشَّیْطَانَ لَیَطْمَعُ فِی عَالِمٍ بِغَیْرِ أَدَبٍ أَکْثَرَ مِنْ طَمَعِهِ فِی عَالِمٍ بِأَدَبٍ فَتَأَدَّبُوا وَ إِلَّا فَأَنْتُمْ أَعْرَاب‏، شیطان در عالِمِ بى بهره از ادب بیشتر طمع مى‌کند تا عالِمِ برخوردار از ادب، پس ادب داشته باشید و گرنه شما، بیابانى(فاقد تمدّن) هستید» بنابراین اگر بخواهیم در امر مسجد موفق باشیم، اول از همه باید به تأدیب و تربیت خودمان همت گماریم.

حجت‌الاسلام عبدوس با بیان اینکه اگر انسان ادب نداشته باشد، افسار گسیخته خواهد شد، گفت: همه ارزش وجود انسان به ادب اوست، حال چه کسی باید به انسان ادب بیاموزد؟ اول خداوند و کلام او قرآن، دوم پیامبران و امامان که سرتاسر درس ادب‌اند و پس از آن علما، آموزگاران ادب هستند.

وی با بیان این مطلب که مردم، پیغمبر(ص) و ائمه(ع) را ندیده اند و به آن‌ها دسترسی ندارند، افزود: بیش از 1170 سال است که به امام زمان(عج) دسترسی وجود ندارد، بنابراین مردم دین، حلال ‌و حرام و هر چه ادب دارند را از علما آموخته‌اند.

حجت‌الاسلام عبدوس در پایان با تأکید بر اینکه ما معصوم و مبرا از خطا نیستیم و اگر جوانی به ما تذکر داد باید آن را بپذیریم، ابراز کرد: تجربه به من ثابت کرده است که انسان‌هایی که خیلی تند و یا کند هستند موفق نخواهند بود و تنها باید مسیر اعتدال را در پیش گرفت زیرا تقدس و تدین خوب است، اما افراط در این دو مسئله بسیار خطرناک بوده و می‌‍تواند موجب انحراف شود.

captcha