کد خبر: 3338872
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵

جمع‌آوری بیش از ۵ میلیارد ریال زکات فطریه در لرستان

گروه اجتماعی: معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان لرستان از جمع‌آوری بیش از پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال زکات فطریه در استان لرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، سیدحمید علوی، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد لرستان امروز، 13 مردادماه در جمع خبرنگاران از جمع‌آوری بیش از پنج میلیارد و 500 میلیون ریال زکات فطریه در استان لرستان خبر داد.
وی ادامه داد: مردم خیر استان لرستان در روز عید سعید فطر همچون سال‌های گذشته ضمن حضور پر شور در مراسم نماز با شکوه عید سعید فطر، زکات فطریه خود را به صندوق‌های تعبیه شده در محل‌های برگزاری نماز عید فطر واریز کردند.
علوی با اشاره به این‌که در روز عید سعید فطر تعداد 500 پایگاه جمع‌آوری زکات فطریه در این استان دایر بود، اضافه کرد: مبلغ پنج میلیارد و 536 میلیون ریال زکات شامل فطریه عام، سادات، کفاره عمد و غیرعمد جمع‌آوری شد.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد لرستان، گفت: تمامی مبالغ جمع‌آوری شده پس از ثبت در سیستم کمیته امداد به هیئت امنای مساجد و تکایا بازگردانده شد تا به نیازمندان همان محله اهدا شود. وی گفت: کمیته امداد به تنهایی قادر به تأمین نیازهای ضروری افراد تحت پوشش خود نیست و در این راستا از کلیه مردم خیر و خداجوی هم استانی جهت کمک به رفع مشکلات نیازمندان دعوت می‌کند.

captcha