کد خبر: 3339110
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۶
تیموری خبر داد:

تولید بخشی از تجهیزات دفاعی در جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان

گروه اجتماعی: رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان گفت: جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان بخشی از تجهیزات دفاعی در زمینه صنایع دفاعی کشور را تولید کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، مرتضی تیموری، رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: یکی از رویکردهای مهم جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، تجاری‌سازی فناوری است، زیرا این روند افزایش اشتغال را به همراه خواهد داشت.
وی با اشاره شرکت‌های دانش‌بنیان، افزود: جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان درصدد است تا برای توسعه این شرکت‌ها، طرح‌ها و الگوهایی را تدوین کند و به‌عنوان یک مشاوره و راهنما در کنار آن‌ها  قرار گیرد .
رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با بیان اینکه جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برخی از تجهیزات دفاعی در زمینه صنایع دفاعی کشور را تولید کرده است، گفت: سرعت‌سنج گلوله، دستگاه کالیبرسنج، دستگاه  اندازه‌گیری نواخت تیر و دستگاه ویدئو بوروسکوپ از مهمترین این تجهیزات ساخته شده است.
تیموری تصریح کرد: نرم‌افزارهایی بر روی ویدیو بوروسکوپ وجود دارد که ضایعات و ترک‌خوردگی را در داخل لوله‌های جنگی فیلمبرداری می‌کند که در جلوگیری از  انفجار سلاح‌های جنگی بسیار مؤثر است.
وی در ادامه، به فعالیت‌های جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در حوزه کارآفرینی اشاره کرد و با بیان اینکه در این زمینه کتاب‌هایی با عنوان  گام به گام و با هدف آموزش و فرهنگ‌سازی توسط این واحد منتشر شده است، اظهار کرد: بیش از چهار هزار مربی کار آفرین توسط جهاد دانشگاهی  واحد صنعتی اصفهان تربیت شده است.

captcha