کد خبر: 3339498
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۰
روز گذشته در مشهد صورت گرفت؛

برگزاری جلسه تخصصی دبیران کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی

گروه اجتماعی: جلسه تخصصی دبیران کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور روز گذشته، ۱۴ مردادماه در دانشکده دندانپزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، جلسه تخصصی دبیران کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور روز گذشته، 14 مردادماه در دانشکده دندانپزشکی واقع در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

سیدجلیل عاقلی، دبیر همایش فعالان قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه در این نشست 50 نفر از اعضای کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور حضور داشتند، اظهار کرد: محورهای مختلفی در این نشست مورد بررسی و گفت‌وگو قرار گرفت.

عاقلی ادامه داد: در این نشست چالش‌ها، مشکلات و آسیب‌شناسی برنامه‌های پزشکی توسط اعضای کانون مورد نقد و بررسی قرار گرفت، همچنین عملکرد معاونت قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیز در این برنامه ارائه شد.

وی اضافه کرد: از دیگر برنامه‌های جلسه تخصصی دبیران کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور می‌توان به برگزاری کارگاه‌ها در حاشیه این همایش و انتخابات معاونت قرآن و عترت در اواخر شهریورماه اشاره کرد.

دبیر همایش فعالان قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور یادآور شد: نخستین همایش فعالان قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور روز گذشته 13مردادماه در مشهد آغاز شده که در حاشیه این همایش هشت کارگروه طی سه روز با حضور دبیران، دانشجویان و فعالان قرآنی در دانشکده دندانپزشکی مشهد برگزار می‌شود.

captcha