کد خبر: 3341648
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۲
در بخش فرزندان؛

۴ لرستانی در مرحله کشوری مسابقات قرآن شرکت ملی گاز شرکت دارند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن‌الکریم شرکت گاز لرستان از اعزام چهار نفر از فرزندان کارکنان شرکت گاز استان در مرحله کشوری مسابقات قرآن شرکت ملی گاز به میزبانی اصفهان خبرداد.

نصیر محمدزاده، مسئول دارالقرآن‌الکریم شرکت گاز لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از اعزام چهار نفر از فرزندان کارکنان شرکت گاز لرستان به مرحله کشوری مسابقات قرآن شرکت ملی گاز خبرداد و گفت: مرحله کشوری هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم شرکت ملی گاز از روز جمعه، 23 مردادماه مردادماه به میزبانی استان اصفهان آغاز می‌شود.

وی افزود: از استان لرستان چهار فرزند دختر و یک فرزند پسر کارکنان شرکت گاز در رشته‌های قرائت تحقیق و مفاهیم قرآن و نهج‌البلاغه حضور دارند.

محمدزاده ادامه داد: در بخش فرزندان پسر کارکنان شرکت ملی گاز امیرحسین محمدزاده، در رشته قرائت قرائت تحقیق و در بخش فرزندان دختر کارکنان شرکت ملی گاز نیز فاطمه جمالی در رشته مفاهیم نهج‌البلاغه، لیلا ماسوریان، سیده یاسمین حیات‌الغیب و فاطمه ماسوریان در رشته مفاهیم قرآن شرکت دارند.

مسئول دارالقرآن‌الکریم شرکت گاز لرستان گفت: همچنین در بخش کارکنان و همسران کارکنان نیز که اوایل هفته جاری در اصفهان برگزار شد، سیدمحمد موسوی، در رشته اذان، اکبر شفیعی در رشته تحقیق، محسن زینی‌وند در رشته مفاهیم قرآن و ناصر فرج‌الهی در رشته مفاهیم نهج‌البلاغه شرکت داشتند.

وی گفت: همچنین در بخش بانوان کبری چاروسایی در رشته تحقیق، لیلا دارابی در رشته قرائت ترتیل، الهام رومیانی در رشته مفاهیم قرآن و زهره احمدوندی در رشته مفاهیم نهج‌البلاغه شرکت داشتند که از بین آن‌ها کبری چاروسایی در رشته قرائت تحقیق و لیلا دارابی در رشته قرائت ترتیل در بخش همسران کارکنان موفق به کسب رتبه چهارم شدند.

یادآور می‌شود، منتخبان در این مرحله از مسابقات قرآن شرکت ملی گاز به مسابقات سراسری وزارت نفت راه می‌یابند.

captcha